2009. augusztus 7., péntek


Újságíró vádat emel a WTO és az UN ellen.

Ezeknek biológia terrorizmust és tömeggyilkosság kísérletét veti fel.

Michael Grandt


Az FBI-al együtt egy újságíró hölgy vádat emel a Világ Egészségügyi Hivatal (WTO) ellen, az Egyesült Nemzetek (UN) ellen és magas rangú politikusok ellen. A vád biológia terrorizmus és tömeggyilkossági kísérlet. Egyúttal egy kényszer oltás elleni határozatot igyekszik kieszközölni.



A növekvő hisztériát és különbféle közleményeket a sertét nátháról a cikk, ami a Natural News-ban jelent meg egy további a további látásmódot ad és látszólag hihetetlen dolgot leplez le.


Csalás vagy hamisitás ?

A fő sodrású hírekből sajnos a WHO és az UN elleni feljelentésről nem lehetett olvasni. De ez nem jelenti azt, hogy a különbféle fórumok ellenére az embernek az a véleménye, hogy Jane Burgermeister egyáltalán nem is létezik. A Naural News szerint Jane Burgermeister egy nagyon is valós személy. Ö egy ír-osztrák újságíró, aki a Nature, a British Medical Journal és az American Prospect számára ír és a Renewable Energy World Websit levelezője, ami a klímaváltozást és a környezettant foglalja magába. Az internetről az Osztrák Egészségügyi Minisztériumnál a Jane Burgermeister feljelentésének a beérkezése lehívható. Erre én felhívtam az ott megadott minisztériumi ügyintézőnőt. Ö csak a következőt igazolta: a feljelentés beérkezett a minisztériumba, de a hatáskör hiánya miatt erre az írásra még nincs visszaigazolás, hogy ez a feljelentés az államügyészséghez került. A feljenetést oda külön kell beadni. Jane Burgermeister asszony az E-Mail visszaigazolást küldést megkapta. A személy hitelességét a Minisztérium eddig nem ellenőrizte. A blogban http://www.infokriegernews.de/2009/07/11/wer-ist-jane-burgermeister/ ez olvasható: " nem várom el, hogy jelentkeznek. Ha csak egy nagyon rövid nyilvános nyilatkozatban"

A Jane Bügrermeisterral folytatot interjú a youtube-án lehívható:

http://www.youtube.com/watch?v=xu77FHM6GD8&feature=related

A következő web oldalon az összes dokumentumot le lehet hívni, az osztrák parlamenti beszédeket is:

http://wakenews.net/html/jane_burgermeister.html

Tulajdonképpen minden az újságíró hitelességéről szól, még akkor is, ha az utolsó bizonyítást, szót arra még nem mondták ki. Az olvasóktól a Natural News cikkét nem akarom visszatartani és azt megjegyzések nélkül az olvasó számára rendelkezésre bocsátom. Itt megint egy kusza összeesküvés elméletről van csak szó, vagy egy kevés igazsság is van benne ? Az olvasónak saját magának kell erről ítéletet hozni. A vádnak a szövege a forráshivatkozásoknál a végén adtuk meg. Megértésüket kérjük, hogy a csatolmányban ezt az eredeti nyelven hagytuk meg.

Itt áll Barbara Minton által leforditott cikk, Natural Health Editor/Natural News:

" A mikor július végén a Baxter cég a A/H1N1 kórokozó ellen az oltóanyagra vár, egy osztrák, vizsgáló újságíró az emberiség történetének a legnagyobb bűncselekményére figyelmeztet. Az FBI-al együtt Jane Bügermeister nem régen vádat emelt a Világ Egészségügyi Szervezet WHO, az Egyesült Nemzetek (UN), magas rangú politikusok ellen és közszervezetek ellen. A vád úgy hangzik, hogy biológia terrorizmus és megkísérelt tömeggyilkosság. Emelett az egyoldali kényszeroltás elleni határozatot akar elérni. A követelések már áprilisban a Baxter AG és a Avir Green Hills Biotechnologie Österreich ellen a szennyezett madár nátha oltóanyag előállitása miatt egy vádhoz vezetett, ami azt állitja hogy a cégek a betegség korokózót arra használják, hogy a tömeg járványból profitot kovácsoljanak. Az újságírónő és az FBI megállapításai szerint, Bügermeister asszony bemutatta a biológia terrorizmus bizonyítékait USA-ban, hogy a nemzetközi bankárok egy csoportjának vezetése alatt, a a Federal Reserve Bank, akik a WHO-ot, az UNO-ot és a NATO-ot ellenőrzik. Ez a csoport a kormány legmagasabb rangú irodájában székel USA-ban. Ez a biológiai terrorizmus az amerikai lakosság elleni tömeggyilkosságot szolgálja. Egy genetikailag megváltoztatott influenza vírust arra használnak, hogy halált okozzon. A vád név szerint említi Barack Obama-át, az USA elnökét, David Nabarro, UN System az Influenza-Betegségeknek koordinátora, Margret Chan, a WHO generálisigazgatóját, Kathleen Sibelius, Egészség- és Hygienerészleg titkárát, Janet Napolitano, otthon védelmi hatóság generális titkárát, David de Rotschild, Bankárt, David Rockefeller, Bankárt, George Soros, Bankárt, Werner Faymann, osztrák szövetségi kancellárt, Alois Stöger , osztrák egészségügyi minisztert, mint a nemzetközi bűn szindikátus tagját, ami biológia fegyvert fejleszt ki, előállit, raktároz és bevett, hogy az amerikai lakosságot meg más népeket megöljön, hogy pénzügyi és politikai előnyökhöz jusson.

A vád magába foglalja, hogy a vádlottak összeesküvő alapon egy titkos nemzetközi biológia program vég fázisát tervezték meg, azt pénzelték és abból hasznot húztak. Ebben a biológia programban a gyógyszercégek Baxter és Novártis is részt vettek. A biotechnológia segítségével tették és ezt követően a halálos, biológia madár és sertés korokozót szabadon engedték, midamellett hogy a kényszeroltás először az amerikai lakosság körében halálhoz és megbetegedésekhez vezetett. Egy ilyen tett az biológia fegyverek antiterror törvényét megszegi.

Burgermeister vádja bizonyítékokat szolgáltat arra, hogy Baxter AG ( a nemzetközi Baxter cég osztrák leányvállalata) szándákosan 72 kiló aktív madárnátha vírust szabaddá engedett. Ez a madárnátha vírust a WHO télen 16 további laboratóriumnak, négy országban küldte el. Ö (Bürgermeister) állitja, hogy ez a bizonyíték egyértelmüen arra szól, hogy gyógyszercégek, mint kormány hivatalok az előállításban, a kifejlesztésben és a betegségkorokozók szétosztásában, mint a biológia fegyvereknek a világra leghalálosabb formájában részt vettek és egy tömegjárványt oldottak ki, ami tömeg elhalálozást okoz. A vádpontokban áprilisben áll, hogy a Baxter cég Ausztriában, ami világon a legbiztonságosabb biológiai laboratóriumának van mondva, a legelemibb biztonsági előírásokat sem tartották be és 72 Kiló anyagot, ami biológia fegyvernek számit, pathogen baktériumokat nem szigoruan más anyagoktól külön tároltak, hanem a normális influenza vírussal keverve és Orth-on a Dunába engedtek bele. Februárban egy Bio Test alkalmazottja az oltásra kijelölt anyagot egy görényen probálta ki. A görény elpusztult. Ezt az esetet sem a WHO, sem az EU, de még az osztrák egészségügyi hivatal sem vizsgálta ki. Semmiféle vizsgálatot nem folytattak a vírus anyaggal és a génsorozatot sem hozták nyilvánosságra.

A parlamenti kérdések alapján ( Fragestunde im Parlement) május 20.-án az osztrák egészségügyi miniszter, Alois Stöger, az esetet, nem mint a biológia anyagok biztonság elleni bűnként kezelte, hanem csak az állatorvosi előírások elleni vétségként. Egy állatorvost küldet a laboratóriumba egy rövid kivizsgálásra. Bügermeister asszony aktái mutatják, hogy a vírus szabaddá engedése egy döntő lépés egy járvány veszélynek a kiváltására, ami WHO-nak megengedte a 6-os fok kijelentését. A törvények az UN-nek és WHO-nak megengedik a USA előírásainak az átvételét.

A törvényhozástól az USA-beli kényszeroltás esetén a járvány feltételei adottnak kell lennie.

Ö (Bürgermeister aszony) panaszolja hogy az egész sertés járvány ügy egy nagy csaláson alapul és semmiféle természtes vírus nem fenyegeti a lakosságot. Ö bizonyítákokat sorakoztat fel, amik mutatják, hogy a madárnátha és sertésnátha vírus valóban egy biológia technológiával lett előállítva, amit a WHO és kormányhivatalom meg mások pénzeltek.

A sertésnátha vírusa a sertésnátha, az emberi nátha és a madárnátha kereszteződése, ami szakértői vélemények alapján csak laboratóriumban lehetett előállitani. A WHO-nak azon kijelentése, hogy a sertésnátha mint járvány terjed, minden tudományos alapot mellőz és azt tényeket forditt ki, hogy a vírus először a a WHO segítésével lett létrehozva és terjesztve, de ez a bizonyitás nyomasztó is, mivel a WHO elsősorban a >járvány megelőzésért<>

Ebből kifolyólag a sertésnátha tünetét egy normális náthától nem lehet megkülönböztetni. A sertésnátha nem követel több halálos áldozatot, mint egy normális nátha. Bürgermester megjegyezte, hogy halálos áldozatok adatai, amik állítólag sertésnáthára vezethetők vissza ellentmondóak. Valamint nem világos, hogy és milyen körülmények között dokumentálták ezek a halálos eseteket.

Nincs potenciális járvány, csak az van, hogy a tömegoltásokat, mint fegyvert használják, abban a köntösben hogy a lakósságot védik. Bizonyítható indokok vannak arra, hogy a kényszeroltóanyag szándékosan a betegség korokozójával van szennyezve és kizárólag azt a célt szolgálja, hogy öljenek.

Egy utalás van arra, hogy Novartis szabadalmaztatott oltóanyagot a madárnátha ellen használt, ami 21 hajléktalan ember ölt meg 2008 nyarán Lengyelországban. Mint úgynevezett fő hatás ( a mellék hatással ellentétben) az oltóanyagnak egy kellemetlen hatása volt, amit az US-kormány meghatározása alapján, az oltóanyagot mint biológia fegyvert kell jellemzi. A biológia fegyver egy korokozó, amit arra hoztak létre, hogy mint negatív hatása ( halál és sérülés) egy beadó-rendszer (injekció) segítségével azt előidézik. Ö kijelenti, hogy nemzetközileg működő gyógyszer cég komplexusok és kormányhivatalok, a ragályanyagot kifejlesztették és terjesztették, azokat abba a helyzetbe hozza, hogy ebből nyereséget termeljenek, de először a járványt ki kell oldani, hogy azután oltóanyagot tudjanak eladni.

A médiák, amiket ez a csoport ellenőriz, amik a sertésnátha napirendet vezérli, hamis információkat terjeszt, hogy az embereknek az USA állapotokat állitanak be, hogy a veszélyes oltást igénybe vegyék. Az emberek USA-ban jelentős és ki nem javítható károkat és sérüléseket szenvednek, ha a beleegyezésük nélkül az oltásra nem bevizsgált hatóanyaggal oltásra lennének kényszerítve, amit a legújabb törvények és határozatok előírnak. Bürgermeister felpanaszolja vádjaiban, hogy a törvényeket és határozatokat utólag változtatták meg és újakat is hoztak, hogy ezeket a törvények és szabályzásokat törvénybe iktatását meggyorsítják, amik az amerikai polgároktól az alkotmányos jogaikat elveszik, hogy az oltást el tudják utasítani. Ezek az emberek létrehozták annak az előfeltételét, ami lehetővé teszi, hogy a jövőben valakit mint bűnöst állítsák be, ha az ember a járvány elleni oltás ellen védekezik. Ők elrettentő és kegyetlen büntetéseket szabnak ki, mint fogvatarás vagy karanténok FEMA-táborokban, mi alatt a másik oldalon a oltási károkra való jóvátételi fizetéseket kizárják. Ez meglepő ellentétben áll szövetségi kormánytörvényekkel és egy megvesztegetés és egy hivatallal való visszaélés, mint az alkotmányos és alaptörvényeknek a megszegése. Az előzőleg megnevezett vádlottak ezzel egy a tömeges népi halálnak az alapkövet lefektették.

Amiben a sertésnáthát csak mint köntösnek használják és az amerikai nép ellen a kényszertoltással egy tömeghalált terveznek. Már egy nagy kiterjedésü FEMA koncentrációs táborok hálózatát hozták létre és tömegsirokat jelöltek ki. Ehhez egy összeesküvést kovácsoltak, hogy a hatalmat Amerika felett az ö bűnös szindikátusikba vegyék.

Forrás:

http://info.kopp-verlag.de/news/journalistin-erhebt-anklage-gegen-die-who-und-un-sie-wirft-ihnen-bioterrorismus-sowie-versuchten-ma.html


Véd vagy öl a védőoltás?


Egy osztrák oknyomozó riporternő, Jane Burgermeister feljelentést tett bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Egyesült Nemzetek Szövetsége (ENSZ) és még néhány, nagy tekintélyű kormányzati és egyéb hivatali szervezet ellen. Ezt követően áprilisban a Baxter AG és az Avir Green Hills Biotechnology of Austria nevű vállalatokat jelentette fel a madárinfluenza vírus előállításának és terjesztésének vádjával. Állítása szerint szándékosan – a WHO megbízásából – szaporítottak 72 kg élő madárinfluenza vírust, hogy később profitálhassanak a világméretűvé nőtt járványból. Egy cseh tudós vizsgálta a szezonális influenza elleni oltóanyagokat, ekkor fedezte fel, hogy abban élő H5N1 és H3N2 vírusok találhatók.


Nincsenek megjegyzések: