2009. augusztus 12., szerda


ISMÉTLÉS, ELLENPONT


Mondhatom-e megalapozottan arra személyre, aki az alábbiakban felhívott törvényben rögzített térítési kötelezettség fennállása ellenére engem határozatban térítésmentes szolgáltatásra kötelez, hogy hivatali bűncselekményt követett el, a kényszerítés bűntettét követte el, hivatali hatáskörét tudatos károkozás céljából szándékosan lépte túl, és ezért minden, a köztisztviselőkre érvényes alapvető kötelezettségét bűnösen megszegte, beleértve a hamis hivatali esküjét is.

Mondhatom- e a fellebbviteli hatóságra, akik szerint itt minden rendben van, ugyanezt? A jogászukra, hogy teljesen alkalmatlan?

Az Ügyészségre, akik szerint itt semmiféle jogsértés nem történt/történik, ugyanezt?

Mondhatom-e tiszta lelkiismerettel nagy nyilvánosság előtt, hogy a miniszter hazudik, mintha könyvből olvasná? :-) (Nem tudom, tud-e olvasni...)

Mondhatom-e, hogy akkor ez nem jogállam, és patkányok zsinatolnak az emeleten? Kinek az érdeke, hogy ez a maffia leplezetlen maradjon? Mi a bűnözők célja? Vagy csak ennyire ostobák? Akkor életveszélyben vagyunk mind.



Giulio


KI HAZUDIK? MI TÉRÍTÉSMENTES?

Az Egészségbiztosítási Felügyelethez intézett kérdésre a hivatal az alábbi választ adta:

Az EBF-nél jogászok dolgoznak, akik értenek a joghoz, az egészségügyi jogszabályokhoz.

Felteszem a kérdést Falus Ferencnek, Székely Tamásnak, az OEK vezetőinek,és a sajtó mélyen tisztelt un. szakújságíróinak, nem kellene-e feloldani azt a látszólagos ellentmondást, ami a felügyeleti szakhatóság, és a megnevezett személyek nyilatkozatai között még a vakok számára is érzékelhető?

Különösen azért, mert SZT már KELL-oltásokról beszél, ami de jure nem létező fogalom, de az ő fejében lassan, de biztosan kórosan rögzülni látszik.

Míg a dilettáns sajtó és a dilettáns miniszter, ÁNTSZ a térítésmentességet bőgőzi, addig az EBF jogi indokolással alátámasztva ennek az ellenkezőjét állítja.

Kicsit kínos...

Székely Tamás és Molnár Barbara tavaly októberben egybehangzóan hazudták a TV-nézők millióinak pofájába, hogy az influenza oltást az OEP megfinanszírozza, ezért az orvosok kötelesek azt ingyen beadni.

Vagyis félrevezették a teljes lakosságot,, és a teljes oltóorvosi réteget. Már akit sikerült.

A téma azért válik megint nagyon aktuálissá, mert most még nagyobbat akarnak hazudni, és 6 millió embert ingyenesen leöletni (leoltatni) fizetség nélkül, rabszolgamunka formájában. És ez még csak a H1N1, jön a szezonális flu is újra.

Szerintem ez a magatartás jogállamban elfogadhatatlan. Ahogyan az ingyenmunka is, lásd a fenti hivatalos jogi álláspontot.

Újságírók?




Giulio


MEGLEPŐDTEM

Ma.

Találtam egy ügyvédi irodát, ahol egy közismerten profi jogász kezdett praxist, és igen érdekes dolgokról beszélgettünk, de részleteket nem árulhatok el, mert orvosi titok is, meg ügyvédi titok is.

De az tény, hogy éppen ügyvédi irodát keresek, olyat, ahol értenek az egészségügyi jogszabályokhoz. Is. De titok.

Annyit azért elmondok, hogy

Kovácsy

Zsombor

az iroda vezetője, igen, az EBF volt elnöke, aki sokrétű szolgáltatás nyújtásában gondolkozik, és én is sok mindenen gondolkozom ebből kifolyólag.Mert sokrétű terveim vannak nekem.

Nagyon könnyen elképzelhető, hogy valami elképzelhetetlen dolog fog történni, és lesz sírás-rívás, valamint a fogaknak az ő csikorgatásuk. Hajtépés. Káromkodás.

www.jogomvanhozza.hu

Itten meg érdekes dolgokról lehet olvasgatni, betegjogokról is. Mert az van a betegnek, illetve csak az van neki, se kötelessége, se ellátása nincs.:-)

De ez már a kormány sara. Majd bezárnak most minden ispotályt. Akkor azután megnézhetitek magatokat, pláne, ha az oltásokért pénzt fogunk kérni.... Bizony. EZ lesz.


Giulio


Minden orvosnak, aki nem kötelező védőoltásokat is ad



Tisztelt kolléga!

Tájékoztatlak arról, hogy az ingyenesnek titulált nem kötelező védőoltások 2007. január 1-től a beteg számára térítésköteles szolgáltatások.

Erről törvény rendelkezik. Mind a kormány, mind az ÁNTSZ igyekszik ezt leplezni, és részben dezinformációval, részben fenyegetésekkel rávenni benneteket arra, hogy ezt a kockázatos, és felelősségteljes munkát ingyen végezzétek.

Ennek szeretnénk véget vetni.

Szerződési ajánlatot fogunk készíteni részben az ÁNTSZ, részben a kormány felé, amiben az ingyenmunka kommunista gyakorlata helyett tisztességes gazdasági szerződést kötünk a megbízótól vállalt feladatra.

A szerződést szakjogásszal készíttetjük. Ennek megfinanszírozásához orvosonként 10 ezer forint hozzájárulás szükséges, ami tört része az elvárt oltási bevételnek még akkor is, ha ez számlaadás ellenében történik, és utána adóköteles.

Amennyiben úgy gondolod, hogy nem akarsz ingyen dolgozni, akkor keresd fel a következő linket:

http://webdoki.hu/listazas.php3?id=1249923160

Minél többen leszünk, annál nagyobb erkölcsi nyomatékkal bírunk, és annál jobban tudjuk az ügyvédi szolgáltatást finanszírozni.

Befektetésed legalább 6-12 szeresen megtérül, a kormány az idén 8 millió ingyenoltást szeretne veled/velünk beadatni. Az oltóanyagért simán fizetnek ki milliárdokat. A te munkádat és felelősségedet, kockázatodat semmibe veszik.

Gondold meg.

Tisztelettel:

minden orvos, aki gondolkozik


Giulio

Nincsenek megjegyzések: