2009. augusztus 31., hétfő


A Citibank daganatos megbetegedésekre szóló biztosítást értékesít hitelkártyával rendelkező ügyfelei számára

A daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos kedvezőtlen magyarországi statisztikák és a lakosság növekvő egészségtudatossága tükrében egyre nagyobb a létjogosultsága az ilyen esetekre szóló, egyszerűen és gyorsan igényelhető biztosításoknak.

Egy új terméknek köszönhetően a Citibank hitelkártya-birtokos ügyfelei mostantól rosszindulatú daganatos megbetegedésekre szóló biztosítási fedezetet igényelhetnek - egyéni és családi csomagban - saját maguk és szeretteik védelmére.*

Az új biztosítás egyösszegű térítést és 12 hónapon keresztül jövedelempótló támogatást, továbbá egyösszegű műtéti térítést nyújt az ügyfélnek a biztosítási feltételekben rögzítettek szerint abban az esetben, ha rosszindulatú női vagy férfi specifikus daganatos megbetegedést diagnosztizálnak az orvosok nála. Egyéb - nemtől független - rosszindulatú daganatos megbetegedések diagnosztizálása esetén egyszeri, egyösszegű térítés jár. A családi csomag választásakor a kártyabirtokossal közös háztartásban élő házastársra, illetve élettársra és a gyermekekre is vonatkozik a biztosítás. A terméket a Citibank szerződéses partnere, az AIG Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe nyújtja.

„A Citibanknál stratégiánk középpontjában az áll, hogy az ügyfelek igényeihez igazodó pénzügyi megoldásokat kényelmesen és gyorsan igényelhető módon nyújtsuk. Hiteltermékeink bevezetése óta kínálunk a termékekhez kapcsolódó biztosításokat, ezenkívül ügyfeleink 2006-tól már az alap banki termékektől független biztosításokat is igényelhetnek, amelyeket biztosító partnereink nyújtanak. A most bevezetett terméket partnerünkkel együttműködve - a megbízható gondoskodás jegyében - kifejezetten a mi ügyfélkörünk számára terveztük, és jelenleg mi vagyunk az egyetlen ilyen terméket kínáló pénzintézet a magyar piacon. Biztosítási termékkínálatunkat a teljes körű gondoskodás jegyében a jövőben is folyamatosan bővítjük" - mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

Alap és kiemelt módozat választható; a választott módozattól függően az egyszeri egyösszegű térítés 1 millió vagy 2 millió forint, a jövedelempótló támogatás 12 hónapon át havi 50 ezer vagy 100 ezer forint, míg a műtéti térítés 200 ezer vagy 400 ezer forint női vagy férfi specifikus rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén. Az egyéb - nemtől független - rosszindulatú daganatos megbetegedések esetén 200 ezer vagy 400 ezer forint egyösszegű térítés jár a betegség diagnosztizálása esetén. A terméket 18-55 év közötti Citibank hitelkártya-birtokos ügyfelek igényelhetik. A biztosítás havi díja attól függően, hogy az ügyfél hány éves korában vásárolja meg a biztosítást, illetve hogy alap vagy kiemelt módozatot, egyéni vagy családi csomagot választ, 800-tól 16 700 forintig terjed.

Az igénybevételre jogosult Citibank hitelkártya-birtokos ügyfeleket telefonon keresik meg az ajánlattal, és a termékről szóló tájékoztatás meghallgatását követően az ügyfelek kényelmesen, telefonon igényelhetik a biztosítást, amely az igénylést követően azonnal életbe léphet. A biztosításhoz kapcsolódó teljes dokumentációt postán kapják meg az ügyfelek.

http://www.citibank.hu/

* A biztosítás szabadon választható szolgáltatás, nem befolyásolja a hitelkártya-szerződést. A biztosítás részleteit és a kizárásokat a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák.


Nincsenek megjegyzések: