2009. július 22., szerda


A HÜLYESÉG INDIKÁTORA


2007. január 1. óta a magyar állam kirabolja a nem kötelező védőoltásokat beadó orvosokat, nem engedik, hogy az elvégzett munkájukért, amit törvény térítéskötelesnek deklarál, oltási díjat szedjenek. Az oltás elsősorban a gyártó és a csendestársként bújkáló egészségpolitikus üzlettársak anyagi érdekeltsége, másodsorban, ha volna bizonyíték az oltás hatékonyságára (de nincs), akkor értelemszerűen a beteg jól felfogott saját érdeke lenne.


Erre kapok egy levelet valahonnan a sötétségből (asszem minisztérium, mert olyan sötét), hogy minőségi indikátor lesz a védőoltások beadási aránya a háziorvosi praxisokban. Ki az az orbitális hülye, aki szerint bármilyen védőoltás-arány ORVOSI MINŐSÉGI indikátor?



A kötelező féle az ugye a jogszabály alapján megy, a nem kötelező meg a beteg önrendelkezése alapján.


A reklám még a csapból is folyik. Erről az üzletileg szintén érdekelt ÁNTSZ gondoskodik.:-) Az oltás semmit nem használ.(oltottak is betegek, stb...) Senki nem végez utóvizsgálatokat, vagyis nem áll fenn a Tényeken Alapuló Orvoslás (EBM) szakmai megerősítése. Ki találta ezt ki, kérdeztem már többször is... ..De még senki nem jelentkezett a kérdésemre... Nemcsak hülye, hanem gyáva is?


Adott egy teljesen bizonytalan gyártási hátterű, teljes vírust, higanyt, tojásfehérjét, és még ki tudja milyen szennyezéseket tartalmazó hazai készítmény, aminek a beadásában anyagilag ellenérdekelt vagyok, mert a mostani helyzetben kényszermunka.


Ha kárt okozok vele, a teljes kártérítési felelősség az enyém. Az állam kihátrált a felelősségből azzal, hogy nem kötelezővé, és nem államilag finanszírozottá tette ezeket. (Amiből persze logikusan következik, hogy szó nem lehet térítésmentességről.)


Milliós nagyságrendben. BT-ként a teljes vagyonomat bukhatom.


Erre valami balfasz kitalálja, hogy ennek az oltásnak a beadása legyen az én orvosi tevékenységem minőségi indikátora. A miniszter meg beveszi a listába.:-)Ez már intellektuális katasztrófa, ki kéne hirdetni a rendkívüli állapotot.


Aki még nem látta volna ezt a csúcskategóriás minőségi rendszert az megnézheti ITT.


Nincsenek megjegyzések: