2009. május 20., szerda



Új recept


Ma megkaptam 5000 darabot, bár nem rendeltem.:-) Na kéremszépen. Ez a recept diagnózis. Hogyan szabotálja az OEP és a jogalkotó a betegek tényleges ellátást a létező legszemetebb eszközökkel, nyíltan, magasról tojva az ellátottak, és az ellátók érdekeire, mindezt egy cinikus, hányingerig köcsög tájékoztatóval spékelve, amit a recept hátuljára nyomtattak olvashatatlanul kis betűvel.:-)

A vonalkód azért olvashatatlan, mert olyan minőségben van felvíve, hogy csak foltok látszanak belőle. Ennél a régi recept ezerszer jobb volt. Számomra ennyi rosszindulat, ami ebből az "alkotásból" süt, egyszerűen elképzelhetetlen. Ha fog működni a képfeltöltés, majd láthatjátok.Az biztos, hogy én nem fogom használni egy darabi, addig meg csak felbukik már ez a banda végleg.:-)

Ime:


Ez meg a köcsögduma, majd szépen betartjuk szóról szóra, a nép meg elhullik, mint ősszel a légy.

Szóval a papát tessék a rendelőbe bele lehozni. Élve, vagy halva. Akkor megvizsgáljuk. Akkor felírjuk néki a receptet. Akkor a papa köteles a hátulját elolvasni, utána az elejét mindnek aláírni. Akkor én, mint magánokiratot lepecsételem, ezzel az is bizonyítva, hogy az aláírás a betegtől származik. Sajnos két óra letelt. Na akkor most vége a rendelésnek. Holnap hozzák le a mamát.:-)))


Ez azt jelenti, hogy a beteg minden egyes magánokiraton jognyilatkozatot kell tegyen arról, hogy a tájékoztatóban felsorolt események valóban megtörténtek, mind a 17 gyógyszerénél. Be fogtok szarni a röhögéstől, miközben a váróban ájuldoztok ellátásra várva. Egyébként itt a régi recept vonalkódja, hasonlítsátok össze:


A különbség jól látható, a szkennelés ugyanolyan kautélák mellett zajlott.


giulió


A hülye recept kommentje gyógyszerésztől


Tisztelt Biztositott!

Ön most az OEP vényét tartja a kezében. Első látásra ugyanis Önnek nem egyértelmű,hogy mi ez,ezért most megmondjuk!

Igaz,hogy ha megforditja,akkor nagyobb betükkel is elolvashatja, de a nagy kormányzati - spórolásos- kommunikáció okán most Önnek pontos utasitást adunk,hogy mit tart a kezében és mit tehet vele.

Azért is fontos,hogy felvilágositsuk,mert lehet,hogy a másik oldalon Ön csak vizszintes vonalakat fog látni- ezt nevezzük mi Extra Vonalkódnak - és visszamegy az orvoshoz,hogy doktor ur mi ez a kezemben, én nem akartam a Pentagon titkos adatbázisát ellopni,de most itt van a kezemben.

Az Extra Vonalkód nem azonos a Da Vinci Kóddal sem, pedig majdnem,ugyhogy ne tessék megfejteni, csak vigye be a patikába, ahogy az elmult 60 évben minden hónapban egyszer.

Azt is tudnia kell,hogy aláirásával nem a kormány elleni összeesküvésben való részvételt, hanem azt kell igazolnia,hogy alaposan fel lett világositva,hogy milyen ujabb legolcsóbb gyógyszerrel gyógyithatja Önt az orvos, szigoruan szabadon, ahogy mi megmondjuk,mert különben büntetést kap.

Aztán ha orvosa felirta a legolcsóbbat, még kérdezze meg a patikust is,mert lehet,hogy mire átér a rendelőből a patikába, már megint olcsóbb lett valami,és ha nem azt fogadja el önként, amit mi mondunk,akkor büntetés lesz.


Egyébként életünket,vérünket, csak a vagyonunkat nem a betegekért!

Ui. Ha Önnél nincs szemüveg, vagy hamarabb ér a patikába,mint ahogy el tudta volna olvasni, akkor hivja fel az OEP-t,ahol készséges munkatársaink beolvassák Önnek ezt a szöveget, telefonja R gombjának megnyomásával pedig annyiszor meghallgathatja, ahány vényt kiváltott.

Hável Kati

****

A vény foszforeszkál....

(Sándor György)

Nincsenek megjegyzések: