2010. október 16., szombat


Harangozó Sándor beharangozta :

Giulio blogján találkoztam egy hozzászólással, ami kiverte a biztositékot nálam. Persze utánanéztem annak is , hogy egy sarlatán az alábbi sorok írója: http://www.youtube.com/watch?v=iIEiB8J2XjQ

"És igen, a legtöbb nő, aki az otthonszülést választja, tisztában van azzal, hogy a komplikációmentesség ellenére elveszítheti a gyermeket... a szegedi demonstrációt szervező hölgy 2 gyermeket veszített otthonszüléssel..aztán kettőt nyert, Geréb Ágnes segítségével. Az élet ilyen. Évmilliók óta."

A teljes komment :

"Marsden Wagner a WHO szaktekintélye. Egy kis félreértés van a dologban: a terhesgondozás során nagy biztonsággal kiszűrhető, hogy mely szüléseknél várható komplikáció. Ez kb. az összes terhesség 20 %-a, ezeknél az eseteknél van szükség a kórházi azonnali készenlétre. A többi 80% nyugodtan szülhet(ne) otthon, és az a nagy baj, hogy ezeknél az asszonyoknál is rutinszerűen beavatkoznak a szülési folyamatba, így elveszik tőlük a szüléssel járó csoda egy nagy szeletét.....Szóval nem az a lényeg, h boldog-boldogtalan szüljön otthon.

Hozzászólásával alátámasztja Marsden Wagner gyakorlati tapasztalatait, tehát azt, hogy az orvos irányítani akar, hatalmat a természet felett. Ez annak is köszönhető, hogy a legtöbb magyar orvos sosem látott természetes lefolyású szülést. Orvosra csak akkor van szükség, ha komplikáció lép fel, partnerként, nem a tutimegmondó sérthetetlen hatalmas Orvosként.

A mai gyakorlat az, hogy az orvos közvetve előidézője a komplikációnak, az állandó buzergálásával, és azzal, hogy a NŐ-t megfosztja nőiségétől a szülésben. Én tudom, a lányom ezért lett császáros. Addig bactatták a szarságokkal, míg qurva mérges nem lett ott bent - s ki kellett TÉPNI az anyjából egy műtéttel. Meg hát megmondta az orvos is ugye hogy ez lesz... az meg már milyen, hogy a doktor úrnak nem lesz igaza ugye?

A fiamnál az ég világon semmi gond nem volt, egész terhesség alatt, a jóslófájások megvoltak, az orvos túlhordottnak mondta (honnan is tudjuk PONTOSAN, mikor készült?), s kivette mert most má ki köll.. Másrészt, a saját szememmel láttam egy asszonyt, akit vittek a műtőbe, mikor a feleségemet látogattam meg... az a baba meghalt. A kÓRHÁZBAN! mikor már 1 hete ott feküdt az asszony! Egy évben ezer ilyen van. Ezeket a felelősöket miért nem viszik el bilincsben? Elmeorvos, stb.? Szégyen, hogy ezt eddig hagytuk! Ennek most kell véget vetni. nem vagyunk a kórházi szülés ellen, de lehet azt másképp is csinálni ám....

Az orvost is megfosztják az igazi tudástól tanulmányai során, hogy a rendszer rabszolgája legyen. Például konkrét esetet tudok, mikor magyarországi 2 császármetszés után Londonban simán engedélyezték a 3. gyereket bábával otthon szülni, simán ment, semmi gond nem volt. Nem beszélve arról, hogy a feleségem zárójára is HAZUGSÁGOK voltak írva, spontán burokrepedés meg ilyenek! Jó biznisz ez a császármetszés, ennyi az igazság. Ha mélyen magába néz, ezzel nem tud vitatkozni. Hiszen Önnek is van szíve . Csak a -ránk jellemző- férfias felsőbbrendűséget kell félretenni.

És igen, a legtöbb nő, aki az otthonszülést választja, tisztában van azzal, hogy a komplikációmentesség ellenére elveszítheti a gyermeket... a szegedi demonstrációt szervező hölgy 2 gyermeket veszített otthonszüléssel..aztán kettőt nyert, Geréb Ágnes segítségével. Az élet ilyen. Évmilliók óta. Ön bevinné a kutyáját a kórházba szülni? nevetséges. Minden szuka tudja, hogy kell szülni :) A doktor urak honnan tudják? :))) Ezen a szovjet modellen kell változtatni, és fogunk is. Senki és semmi nem áll az utunkba, ez egy természetes lelki-szellemi evolúciós folyamat."

Arról meg lehet-e kérdezni a gyereket, hogy akar császárral születni, bazinagy fényt a szemébe(mikor még sosem használta), vákumot, akar-e csövet a torkába, akar-e csak 3 óránként enni, akar-e fürdeni, akar-e...akar-e... hm? Kérdezzük meg ...

Az utóbbi pár száz évben szakadtunk el a folytonosságtól, amelyben nem volt kérdés, mi a gyermek valódi igénye. Most ezt "szakemberek" próbálják megmondani. Az anya nézzen magába és kérdezze meg anyaságát, mi a jobb: kifeszítve, irányítás alatt úgymond "megszabadulni a betegségtől" tehát a terhességtől, egy csövet dugatni a gyermeke orrába, elszakítani anyjától órákra, mely a gyereknek évmilliók......ezt a módszert a Hitleri Németországban dolgozták ki a Hitlerjugend kinevelésére, a tökéletesen engedelmes katonáért. Sztálin is örömmel átvette és alkalmazta, s Magyarországon is ez volt a helyzet, s még ma is az.

Ajánlom Leboyer könyvét "Gyöngéd születés", Liedloff: A kontinuum elv, és az rtlkub riportját "Gyermeknevelés hideg szívvel", például. De van még ezer más bizonyíték is. Főleg a nőkben, ott legbelül. 2010-re ott tartunk, hogy a nők saját ösztöneikben kételkednek. Soha sem volt még korábban ilyen az emberiség több millió éves története során. "


Hmmm.


forrás: http://giulio.freeblog.hu/

Nincsenek megjegyzések: