2011. május 26., csütörtök

11-05-27 írta Giulio

https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hirek/rethelyimeghallgatas20110526.html


Köszönjük, nem kérjük. A minisztereknek sincs.

Réthelyi úr, orvosi jövedelmet kérünk, arányaiban európai összeget, és akkor mi, egyenként, felnőttként meg tudjuk modellezni a saját életünket. Nem kell az Ön sablonja.

Fogalma sincs az orvosi életpályáról. Képzelje el, mindenkié más. Egyszer már volt köztisztviselői, közalkalmazotti életpályamodell. Láttuk, mi lett belőle. Épp most veri szét a nemzeti kétharmad.

De ha gondolja, én is ki tudok dolgozni egyet Önnek. Nem hiszem, hogy örülne neki, ha én mondanám meg, mi a jó egy anatómusnak.:-)

Az egész épeszű egészségügy az Önök életpálya modellezésén dühöng, vagy röhög.

ÉRTELMETLEN.

Csak parasztvakítás, időhúzás. Nem beszélve például az én 57 életévemről. Gyakorlatilag napról napra élek, mint a kollégáim. MOST van szükség változásra. 1974. óta dolgozom az egészségügyben, és eddig minden kormány ugyanazt hazudozta, mint most a FIDESZ. És egyik sem csinált semmit. A FIDESZ sem. Jól emlékszünk Gógl 400%-os fizetésemelési csalijára a választások ELŐTT I. Orbán idején. Önök még ígérni sem tudnak.

És Önök sem terveznek valójában semmit. Ezt véletlenül hiteles forrásból tudom. Nyolc év ellenzék alatt lett volna idő merengeni, de mint mondtam, nem diktatúra van. Mi döntjük el, hogyan akarunk élni. A megmentésünkkel kellett volna foglalkozni, nem a doxazma stadionokkal. Akkor, esetleg, elhinnénk ezt az áriát.

Úgyhogy a modellezést nyugodtan abba lehet hagyni. Senki nem partner ebben. Kár a kidobott megbízási díjakért. Vegyen inkább egy 5-ös focit.




Nincsenek megjegyzések: