2011. május 1., vasárnap

11-05-01 - írta Giulio

Köszöntjük a rendes, dolgos, tisztességes édesanyákat.


Amúgy pedig, a MOK édes jó anyukájára szeretnék emlékeztetni, hogy a tőlük kikért közérdekű adatokat nem küldték meg nekem 15 napon belül.

A kérés április 11-én ment az Éger István és nagy fogyasztású függelékei bőséges táplálására, és fényűzésének biztosítására kialakított köztestülethez, ma pedig május 1. van, tehát ez egy újabb büntető feljelentést fog eredményezni.

Az adatokat nem adták ki, és nem kaptam arra vonatkozóan semmiféle tájékoztatást, hogy miért tagadták meg ezek közlését. Ugyancsak nem tudjuk továbbra sem, hogy Éger István miféle jogviszonyban hörpöli be a havi minimum 1.3 milliós munkabérét, nem tudjuk, ki a munkáltatója, nem tudjuk, mit tartalmaz a munkaszerződése.

Azt sem tudjuk, hogy a NEFMI ellenőrizte-e már a fenti kérdések jogi vonatkozásait, mint a törvényességi felügyelettel bíró felettes állami szerv?

Csak annyit tudunk, hogy Éger István Orbán Viktor kiemelt kegyenceként gyakorlatilag bármit megtehet, amit a tisztességes orvosok tömegei viszont - egyelőre sajnos - nem. Kíváncsi vagyok, melyik bukik meg előbb.:-)

Az újabb feljelentést nem viccnek szánom. Holnap indul a következő menet. Elegem van ebből a cirkuszból. Hányingerem van az orvosi kamarától, és hányingerem van Orbán Viktortól is. A kettő együtt pedig végképp elviselhetetlen.:-)


Az édesanyákat még egyszer tisztelettel köszöntöm.


Nincsenek megjegyzések: