2008. október 6., hétfő










Gyógyító toll

Kedves Olvasónk!

Olvasson, értékeljen, szavazzon! Döntse el Ön, ki legyen pályázatunk közönségdíjasa!
Médiapályázatunkra gyakorló orvosok küldhették el írásaikat az alábbi négy témakörben, és most Öné a lehetőség, hogy értékelje cikkeiket. Ne feledje, véleményének súlya van, hiszen a legjobb szavazatokat kapó cikk írója egy 50.000 Ft értékű könyvutalványt nyer!
Kattintson az egyes témaköröknél a "Cikkek" feliratú gombra, hogy a teljes cikklistát láthassa! Köszönjük szavazatát!

A beérkezett pályázatok kategóriánkénti listája

A prevenció lehetőség

A cikk egy szabadon választott betegségen vagy betegségcsoporton keresztül mutassa be a megelőzés fontosságát, lehetőségeit és buktatóit a beteg számára érthető módon.

cikkekbezár

Ismerjük meg betegségünket!

Mit érdemes tudni egy-egy betegségről? A cikk egy szabadon választott betegséget vagy állapotot mutasson be, szakmai zsargontól mentes, informatív stílusban.

cikkekbezár

Hogyan kezeljük?

A laikus olvasók sokszor nem értik, mi történik velük egy-egy kezelés vagy éppen terápia során: miért ezt a gyógyszert, azt az eszközt használják? A cikk egy szabadon választott betegség vagy állapot kezelési módját részletezze.

cikkekbezár

Velünk történt

Az Ön praxisában is történt már olyan érdekes eset, amiből mások is tanulhatnak? Írja meg nekünk! A cikkben - a személyiségi jogok tiszteletben tartásával - mutasson be egy érdekes, megtörtént esetet, kezelést!

cikkekbezár

A pályázat díjai

A zsűri döntése alapján minden kategóriában egy kategóriagyőztest, valamint egy-egy második és harmadik helyezettet hirdetünk ki. Ezenkívül a zsűri megnevez egy fődíjast, aki a Gyógyító toll médiapályázat fődíját nyeri el.

Nincsenek megjegyzések: