2009. június 27., szombat


OEP/EÜM TERROR AKCIÓ AZ ORVOSOK ELLEN?

Azonnali ÁNTSZ, és munkavédelmi vizsgálatot követelek! Ennek befejezéséig a rendelet végrehajtását azonnal fel kell függeszteni, és senkit nem lehet lézernyomtató vásárlásra ösztönözni.Egy hülye vonalkódholdkóros miatt nem fogom a feleségem, vagy a magam életét veszélyeztetni.

laserprinter.jpg

http://pcworld.hu/eletveszelyesek-a-lezernyomtatok-20070802.html

A linkelt cikkek súlyos veszélyek lehetőségére hívják fel a lézernyomtató-használók figyelmét, amit az OEP most gyakorlatilag nemi erőszakként kényszerít az orvostársadalom, illetve a szakdolgozók receptet író/nyomtató részére.

A merénylethez szemrebbenés nélkül asszisztál a minisztérium, mikor olyan, teljesen felesleges, és értelmetlen jogszabályokat alkot, amiket valóban csak lézerrel lehetne megfelelő minőségben betartani. Bár a receptírás az elmúlt 100 évben enélkül is gond nélkül működött, vélhetően üzleti körök nyomására piacteremtő kényszert szültek az Arany János utca jogi hiénái.

Senki nem törődik azzal a veszéllyel, amit ez a rendelőkben dolgozóknak okozhat, a lényeg, hogy menjen a papír, menjen a nyomtatóeladás. A licitbe még az Orvosi Kamara is beszállt, ami nálam teljesen kiütötte a biztosítékot.

A betegek gyógyszerrel történő ellátásához nem kell újítani. Európa egyetlen országában sincs ilyen idióta receptrendelet, mint Magyarországon. Pályázhatunk a galaktikus ökör nemzet megtisztelő címre.:-)


Eredeti cikk:




Giulio


Nincsenek megjegyzések: