2008. november 16., vasárnap

WEBSTAR


Személyre szabott coaching segítségével, lélegzetelállító 3 dimenziós környezetben játékosan tanulja meg, hogyan kontrollálhatja testsúlyát és növelheti vitalitását, mindössze napi pár perc ráfordítással.

hungarian < Klikk ide a tricolorra

A WellStar egy szenzációs újdonságot dobott piacra! 2008.Március 17.-ike óta megvan az internetes WEBSTAR –unk! A WEBSTAR világszerte újszerű rendszer, revolúciónak számít. A WEBSTAR lesz az első 3D-Fitness- és Vitality-Coaching-portál, melyben mindenkinek saját Fitnesz- és Egészség- trénere van. A S T A RT 2008. december 1.-n indul! A különleges ebben az, hogy mindenki, aki már most regisztrál, ingyenesen használhatja, tesztelheti élete végéig, mint VIP-vendég ezt a szenzációs 3D-portált. Tehát, aki ezév október 31.-ig regisztrál, annak örökre ingyen lesz a használat! A WEBSTAR milliónyi embernek komoly segítség! (Csak pár lehetőséget kiemelve, a teljesség igénye nélkül.): - az ideális testsúly elérésében, - iránymutatás, a valóban egészséges táplálkozáshoz, - virtuális személyi edző, aki állandó tanácsadással segít erőnlétünk megtartása érdekében, - edzések, célkitűzések az egészségért, LAURA, a személyes tanácsadó 24 órás online kapcsolattal, - biotermékek áruháza, - bio receptek, főzési tanácsadás, - Wellness utak, óriási kedvezményekkel, - Média center, több mint 1000 letölthető film az egészségről, - műsorok, könyvek, - Partner World, -Sikermarketing oktatások, partnereinknek online, - Konferencia Center, - és még mások. Mi vagyunk az első olyan cég a világon, amely a vásárlóit ilyen formában látja el. Ön is részt vehet ebben és élvezheti ennek előnyeit! LAURA, az Ön személyes Fitnesz- és Vitality- trénere vár Önre! Nézzen bele és regisztrálja magát ingyen, minden kötelezettség nélkül! A film megtekintését követően, az alatta lévő ablakon belépve. Örülnék, ha hamarosan Önt is köszönthetném a WEBSTAR –klubban. Megtekinthető, az alábbi linkre rákattintva:


http://www.webstar.biz/?id=DE61-4D52-2C8


3 Regisztrációs információ! Rögtön a regisztráció után, érkezik Önhöz egy e-mail a Wellstartól, ebben az aktiválást kéri. Majd egy másik, ami a hozzáférési PIN-kódot és jelszót adja meg. Erre szükség lesz, amikor elindul a program. Ezért megőrizni, vagy elmenteni ajánlott olyan helyre, ahol a későbbiekben megtalálható. Az esetleges további ajánláshoz, üzenet küldésére van lehetőség (erre a program ad lehetőséget). Ajánlja barátainak, ismerőseinek! Ne hagyja ki! Érdemes mindenkinek élnie az elő regisztrációval. Közvetlen linkje a Wellstar-bolthoz:

http://www.wellstar-shop.de/index.php?pid=110749

sz


www.webstar.biz/?id=DE61-4D52-2C83

Nincsenek megjegyzések: