2008. november 10., hétfő


VALAMI ÁNTSZ IDIÓTA

azt terjeszti, hogy a Prevenart nyugodtan együtt lehet adni más, mondjuk kötelező oltásokkal.Hát egyrészt nem hiszem, mert egy kombinált oltás teljesen afiziológiásan terheli az éretlen immunrendszerű kisgyermeket.Arról meg már nem is beszélve, hogy ugye, ha egyszerre lesz beadva a kötelező és a nem kötelező védőoltás, akkor mondjuk gyermekhalál, vagy súlyos szövődmény esetén jó nagy grumbusz lesz a kártérítési felelősség kérdésében, mert ugye nem lehet majd bizonyítani, hogy melyik oltás volt a hunyó.

Szóval a magam részéről sosem fogom együtt adni másik oltással, az ÁNTSZ meg valahogyan jöjjön már fel, mint a xar a víz színére, teljesen elfelejtettek normálisan gondolkozni, és kockázatelemzésről vélhetően életükben nem hallottak.

Együttesen beadott oltások:

Z. Miller Védőoltások

Az "ajánlott" oltások jelenlegi menetrendje olyan zsúfolt, hogy az orvosok egyetlen vizsgálat alatt több különböző oltást adnak be, aminek gyakran katasztrofális a következménye. Az alábbiakban olvasható beszámolók azokról az oltási reakciókról és szövődményekről szólnak, amelyek több oltás egy időben történő beadása után jelentkeztek. A tudósítások a Thinktwice Global Vaccine Institute napi e-mailjei közül származnak.

"Kisfiam megkapta a DTaP-t és 'a Prevnart. Másnap délelőtt hét görcsrohama volt. Falfehér lett és merev, rángatózó, karjai megfeszültek. A szeme kimeredt és nem lélegzett. Korábban [az oltásokat megelőzően] már tudta mondani, hogy mama, apa. Most csak gügyög. A vizsgálatok szerint minden téren súlyos lemaradásai vannak.

"Kisfiamnak öt görcsrohama volt azután, hogy egyszerre adták be neki a DTaP-, Hib- és MMR-oltásokat. Akkor éppen beteg volt. Ennek ellenére beadták neki az oltásokat, azt mondták, nem számít. Mit tehettem?"

"Miután a kisfiam megkapta a DiPerTe-, a polio-, a Hib és a hepatitis-B-oltásokat, köhögni kezdett, majd tüdőgyulladást és fülfertőzést kapott. Ez a »fülfertőzés« majdnem hat hétig tartott."

"Lányom remekül érezte magát, amíg meg nem kapta a második Hib- és DiTe-oltásokat. Ezután megbetegedett, és nem tudott semmit megfogni. Az öt hónapos korában nagyon élénk és szociális kisbaba hét hónapos korára zárkózott, csendes gyermekké vált, és minden vizsgálati eredménye rossz lett."

"Mielőtt elhagytam az országot, megkaptam néhány oltást (MMR, hepatitis A, hepatitis B és sárgaláz). Nagyon hevesen reagáltam rájuk. Még most is minden nap szenvedek a mellékhatásoktól: fáradtság, ízületi fájdalom, nyugtalanság és kognitív zavar."

"Miután kisbabám megkapta a hat hónapos korban esedékes oltásokat (DTaP, a Sabin-cseppek és Hib), az ügyeletes orvos diagnózisa szerint lázrohama volt. Az azelőtt teljesen egészséges gyermekről három nap múlva az orvos azt mondta, streptococcus okozta tüdőgyulladása van. Amikor nem alszik, vonaglik és úgy sír, mintha fájdalmai lennének."

"Kisfiam koraszülött volt, 2120 g-mal született. Két hónapos korában az ellenőrző vizsgálaton azt mondta az ápolónő, hogy a gyermeknek meg kell kapnia az oltásokat. Vitatkoztam vele, de ő négy oltást adott be egyszerre. Soha nem fogom elfelejteni a sikítását. Nem telt el 24 óra, és meghalt - és engem vádoltak a halálával!"

„Normális, egészséges egyéves lányom megkapta a hepatitis B, a polio és a himlő elleni oltásokat. Másnap két órán keresztül hányt. Teljesen letargikus lett, végül az intenzív osztályon kötöttünk ki, ahol infúziót kapott, 'hogy életben maradjon. Az orvosi személyzet minden tagja azt mondta, ez nem az oltás következménye. Mit gondolnak erről?"

Hosszú távú hatások

Kevés komoly kísérletet végeztek annak megállapítására, milyen hosszú távú hatásai vannak az egészséges csecsemők szervezetébe injekciózott idegen fehérjéknek és mérgező anyagoknak. Tény, hogy a kutatók csak most kezdenek felfigyelni arra, milyen lehetséges összefüggések állnak fenn az oltások, az autoimmun betegségek és az idegrendszeri betegségek (Úgymint sclerosis multiplex, agyszélhűdés, GuillainBarré-szindróma, rák és AIDS) között. Dr. Richard Moskowitz orvoskutató például arra a következtetésre jutott, hogy az oltás természetellenes folyamata a testben lassú vírusok kialakulásához vezethet. Ezek okozhatják "napjaink sokkal kevésbé gyógyítható krónikus betegségeit" Megjegyezte továbbá, hogy "ezek a bántalmak sokkal súlyosabbak, mint az eredeti betegség, mert a szervezet mélyebb struktúráit [és] több életfontosságú szervet érintenek" Más kutatók felismerték, hogy "az oltások csökkentik a szervezet ellenálló képességét". Felhívják a figyelmünket "az oltás következtében kialakuló, általánosan elterjedt és fel nem ismert, immunrendszert érintő rendellenességek eshetőségére". Hozzá teszik, hogy ez a hatás gyakran késleltetett, indirekt és álcázott, valódi természete ritkán felismerhető.

Az immunrendszer

Több kutató megállapította, hogy az oltások csak "rászedik" a szervezetet, és így az immunrendszerben általában működő sok összetett és egyesített stratégia közül csak egyre (antitestek termelésére) összpontosít. A természetes módon megkapott betegségek az immunrendszer védőbástyáinak egész sorával találkoznak. De amikor az oltás vírusát közvetlenül a gyermek véráramába injekciózzák, az eljut a test összes fontos szövetébe és szervébe, anékül, hogy a szervezetnek lehetősége lenne a teljes immunválaszra. Az antitesteket (T limfociták), amelyek válaszolnak az oltásban lévő behatoló kórokozókra, lefoglalják ezek a kórokozók, és már nem képesek a gyermek egészsége elleni más veszélyekre reagálni. Kutatások bizonyítják, hogy egy kisbaba kialakulatlan immunrendszerét erősítik és fejlesztik a természetes fertőzésekre adott válaszok. Ha a csecsemő a környezetben lévő vírusokkal és baktériumokkal találkozik, az immunrendszer fejlődése valószínűleg normális módon zajlik. Ha azonban a fejletlen immunrendszert arra kényszerítik, hogy a közvetlenül a testbe injekciózott oltások záporára válaszoljon, kikerülve az immunrendszer külső védekező rendszerét, ez elnyomja az immunrendszer belső védekező mechanizmusait. Ha a természetes immunitást korlátozzák és az immunrendszer kénytelen természetellenes módon működni, kérdésessé válik, hogy képes lesz-e megvédeni a gyermeket élete során.

Mindenkinek ajánlom, aki gyermekét oltásra viszi, hogy szépen alaposan fontolja meg kétszer is, mekkora kockázatot vállal. A hurrá-optimizmus mindig gyanús.A minden oltás rossz megközelítés szintén. A nem kötelező oltások esetén a szülőé minden felelősség. Én senkinek nem adnék nem kötelező védőoltást. Dehát a terror, ugye.:-) Olvasni kell, gondolkozni, dönteni. Én nem fogok dönteni senki helyett. Csak felkínálom a döntéshez szükséges összes információt. Nem úgy, mint az ÁNTSZ.

Még egy hír, a Bujdosó kedvéért:


Az Amerikai Egyesült Államok kormánya beismerte, hogy a higany autizmust okoz. Az eddig példa nélkül álló beismerés a most 9 éves Hannah Poling autista kislány esete kapcsán került napvilágra. A kislány és szülei kártérítést kapnak, de az összegről még nem döntöttek.

Orvosi forrás

YouTube


Miért nő az autisták száma?

Az USA-ban néhány évvel ezelőtt kivették a thimerosalt a legtöbb gyerekoltás vakcinájából. 2006-ban a hivatalos adatok elemzésével kimutatták, hogy az autizmus aránya növekedett a thimerosal adagok emelkedésével, ám csökkenni kezdett, amint a thimerosalt eltávolították. Ennek ellenére a Time magazin azt írta, hogy az autizmusban megbetegedettek száma továbbra is emelkedést mutat, holott a thimerosalt 2001-ben kivonták az oltóanyagokból. Miből ered ez az ellentmondás? Valószínűleg abból, hogy 2002-ben az amerikai kormány ajánlani kezdte az influenza elleni védőoltásokat a 2 éves kor alatti gyermekeknek (és a mai napig ajánlja 18 éves korig). Az influenza elleni oltások nagy része pedig még mindig tartalmaz thimerosalt, így sok gyerek továbbra is ki van téve a higany veszélyeinek. Mindenféleképpen változtatni kellene a gyermekkori oltások rendszerén. „Az is autizmust és ASD-t okozhat, ha a kisgyerekek, akiknek az idegrendszere még nem fejlődött ki teljesen, túl rövid időn belül túl sok oltást kapnak” – mondja dr. Miller. Egy másik szakértői vélemény (dr. Russell Blaylock) szintén megerősíti ezt a tényt: az összetett oltások időben egymáshoz közel történő beadása túlzott mértékben stimulálja az agy védekező rendszerét és a „vele járó károsodás” következtében agysejteket pusztít el.

Szóval, gondold meg. Ne kapkodj. Eddig sem volt senkinek sürgős a Prevenar. Tájékozódj és csak úgy dönts!

ÜGYÉSZFEJEK

Ma kaptam két levelet az ügyészektől, akiken minden szem rajta van. :-)Mindkettőben levezetik nekem, hogy ingyen kell oltanom, mert van EüM. rendelet és van Komrányrendelet.Bár ezeket meg lehet panaszolni, de erős kétségeim vannak arról, hogy az ügyésziskolában tanítanak-e törvényeket is, vagy ott is elakadnak rendeleti szinten, mint a kormány, és ami a felett van, azt már a palántáknak nem kell feltétlenül tudni ahhoz, hogy álláshoz jussanak.Felületes, joghiányos, kormánybarát, részrehajló. Én többet tudok a témáról, mint a döntési helyzetben lévő ügyész. Ő nem is akar többet tudni róla.Nagyon meglepve azért nem vagyok ettől sem.

Jellemző módon semmiféle kiegészítő tájékoztatást nem kértek. Most gondolkodni fogok.:-)


9:08 | Giulio Hozzászólás / Comments (2)


SZÓLJ IGAZAT, ÉS BETÖRIK A FEJEDET

Miniszter kontra igazság


"Az EüM oltási projektje jó eséllyel fog bevonulni a tankönyvekbe a projektmenedzsment állatorvosi lovaként, szemlélteti ugyanis a legdurvább hibákat, amit csak ember elkövethet: igényfelmérés nélkül nekirugaszkodunk a megvalósításnak; félig finanszírozott folyamatot tervezünk (az oltást megvesszük, a beadásról elfelejtünk gondoskodni, vagy nem ismerjük a saját kezűleg összetákolt jogszabályt); ahelyett hogy mindenkit érdekeltté tennénk és ezáltal támogatást szereznénk a sikeres lebonyolításhoz, a kritikus pontot jelentő szolgáltatókat könnyedén fordítjuk a program ellen; a lebonyolítást pedig a felkészült gyógyszer nagyker-kisker hálózat helyett az erre a célra feltételekkel nem rendelkező ÁNTSZ-re tukmáljuk, és még sorolhatnánk tovább.

V. A tényleges casus belli


A fenti böszmeségek sorozata sem indokolja a fennálló háborús helyzet kialakulását. Civilizált jogállamokban ugyanis, ilyenkor tárgyalóasztalhoz ülnek a felek, megállapodnak a szolgáltatók méltányos kompenzációjában és mindenki végzi tovább a maga dolgát. Az állóháború fő okát ezért magam a magyar ököljogállam természetrajzában vélem felfedezni. A Magyar Köztársaság Kormánya, amikor gondolkodó orvosok ráébresztik, hogy félig finanszírozott programmal büszkélkedik, és a polgárok is kezdik érteni, hogy ezt is el... rontották, ahelyett, hogy jogállami megoldáson törné a fejét, első körben - jogalkotói hatalmával nyíltan visszaélve - rendeletmódosítással beteszi ezeket az oltásokat az igénybevevők által fizetett állami feladatok közé, 0 Ft-os, országosan egységes térítési díjat megállapítva (lásd I/2. pont fentebb). Így lett elrendelve a XXI. századi ingyenmunka.


A 284/1997. Korm. rendelet (8) bekezdése szerint "a kötelező egészségbiztosítás ellátásai keretébe nem tartozó és a 2. számú mellékletben nem szereplő egészségügyi szolgáltatások térítési díját az egészségügyi szolgáltató az 1. § rendelkezéseinek figyelembevételével állapítja meg azzal, hogy a biztosított járványügyi érdekből nem kötelező jelleggel történő immunizálásáért magasabb összegű térítési díj nem állapítható meg annál, mint amit a biztosítottnak a védőoltás oltóanyagáért egyébként térítési díjként meg kell fizetnie". Félrevezető a jogszabályhely olyan értelmezése, miszerint a térítésmentesen biztosított oltóanyagokért térítési díj nem kérhető. Igenis kérhető, méghozzá pontosan 0 Ft. Ez álláspontom szerint egyértelműen ellentétes az Alkotmány 70/B. § (3) bekezdésével, miszerint "minden dolgozónak joga van olyan jövedelemhez, amely megfelel végzett munkája mennyiségének és minőségének".


Nem értek egyet ugyanakkor egyes háziorvosok értelmezésével sem, akik arra hivatkoznak, hogy az az összeg kérhető el, amit a betegnek a gyógyszertárban fizetnie kellene, ha nem térítésmentesen kapná az oltást. Először is azért, mert a jogszabály szövege nem feltételes módban kelt, másodszor azért, mert nem kb. 1000 Ft-ot ér a munkájuk, harmadszor pedig azért, mert a gyógyszer ára és a beadással kapcsolatos orvosi feladat között semmiféle összefüggés nincs, így a különböző oltások beadási díja közötti jelentős különbség ésszerű érvekkel nem támasztható alá.


Ezt követően döntött úgy Dr. Keszthelyi Gyula háziorvos, hogy nem végez ingyenmunkát, mire az államhatalmi gépezet (értve ez alatt a regnáló minisztert és az ÁNTSZ-t is) hihetetlen arroganciával próbálja megfélemlíteni és ingyenmunkára kényszeríteni az orvost. (ki tudja összeszámolni hányadik ellenőrzését kapja már Keszthelyi doktor, csodálom, hogy nem tett panaszt az EBF-nél amiért nem hagyják nyugodtan dolgozni). A kényszerítésben akkor sem lankad az ÁNTSZ, amikor Keszthelyi doktor a hűtőberendezésekkel és hűtőlánccal kapcsolatosan fontos betegbiztonsági kérdéseket is felvet. Az ÁNTSZ kivizsgálás helyett kabarét csinál a kérdésből, Dr. Falus Ferenc országos tisztifőorvostól megtudjuk, hogy jobban kell aggódnunk a mirelit húskészítményekért, mint a parenterálisan emberi felhasználásra kerülő oltóanyagok miatt, Dr. Paál Tamás professzortól megtudjuk, hogy 25 fokon is sokáig jól érzi magát a vakcina (ez nyilván csak nyomdahiba miatt maradt ki az alkalmazási előiratból, de mégis kimaradt, abból a dokumentumból ami szakmai szabály nem csak az oltóorvosnak, hanem az ÁNTSZ-nek is, és ami egyértelműen lefekteti a termékfelelősség feltételeit is). E második mozzanattal összeálltak a klasszikus kényszermunka ismérvei, jelenleg a világ szeme az ügyészeken nyugszik ( Keszthelyi doktor ugyanis feljelentést tett ).


A konfliktus forrása tehát a magyar ököljogállami erőszakszervezet, melynek képviselői esetünkben a Kormány, az egészségügyi miniszter és az ÁNTSZ." Magyarországon a felfedezett (leleplezett) kormányzati baklövések után a megtorlás gyakorlatilag magától értetődő, hüllőagyi szinten indukált alapreakció. Sajnos eljutottunk oda, hogy már meg sem lepődünk ezeken. Most azonban fontosságára való tekintettel Dr. Herczeg Zita egyik érdekes megállapítását szeretném más aspektusból megközelíteni. Azon épeszű ember már nem töpreng, hogy az oltások finanszírozásához a TB-nek semmi köze.Ezt még egy ügyész is megérti. Ha az orra alá dugják a jogszabályt.:-)


Nézzük az árat:


a szolgáltató és a beteg között az oltáskor polgári jogi szerződés jön létre, mely teljes egészében a PTK hatálya alá esik. Ez pedig kimondja, hogy a szolgáltatásért értékarányos ellenszolgáltatás jár. Vagyis hiába állapít meg a 284/1997-es Kr. esetleg valóban nulla forintot erre a szolgáltatásra, ez magasabb rendű, hatályos jogszabályba, egy törvénybe ütközik. (A magyar joghierarchiában pedig bizony a törvény az erősebbik kutya.)

Ezért azok az orvosok, akik ebben az ütközési helyzetben nem a nyilvánvalóan alkotmányellenes kormányrendeletet, hanem a hatályos polgári kötelmi jogot követik, bizony jogszerűen, pontosabban törvényszerűen járnak el, tehát semmi alapja nem lehet tevékenységüket joghátránnyal, büntetéssel, jövedelem elvonással sújtani. A kormányrendeletet jelenleg vagy egy tucat beadvány támadja az AB előtt, amely szokása szerint nem kapkod. Az alkotmányellenesség azonban oly mértékben nyilvánvaló, hogy a kr. fenntartása csak két dolgot jelenthet: teljes jogi idiotizmust, vagy szándékos, tudatos alkotmánysértést, kalkulált takarékosságot az ingyenmunka révén.Tehát szerintem azok a kollégák, akik ingyen oltanak, rendeleti szinten jogszerűen járnak el. Azok pedig, akik pénzért oltanak, törvényi szinten szintén jogszerűen járnak el. Büntetni egyik csoportot sem lehet. Jogszerű magatartásért senkit nem érhet joghátrány a Magyar Köztársaságban. Csak azt, aki igazat mond.



7:35 | Giulio Hozzászólás / Comments


http://giulio.freeblog.hu/



Nincsenek megjegyzések: