2010. december 4., szombat

10-12-04 írta Giulio

Ismeretlen tettes ellen, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tett a Budapest V. kerületi Rendőrkapitányságon a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az OMNINVEST Development Kft. számára 2006-ban nyújtott kétmilliárd forint összegű állami támogatás odaítélése ügyében, áll a tárca közleményében.

A Nemzetgazdasági Minisztérium álláspontja szerint az irányadó jogszabályok szándékos megsértésével került odaítélésre és kifizetésre "Az influenza "A" vírus okozta pandémia elleni védekezés K+F feladatai című projektre" nyújtott támogatás az OMNINVEST Development Kft. részére.


Ennek következtében a magyar államot kétmilliárd forint kár érte.

A Nemzetgazdasági Minisztérium az ügy vizsgálata során több, büntetőeljárás megindítására okot adó hiányosságot, ellentmondást tárt fel, ezért fordult az illetékes nyomozó hatósághoz.

Forrás: Index

***************

Hát, volna még mit vizsgálni.

A Bujdosó által favorizált egyetlen pályázó esélyeit, a Jankovics-féle szakmai elfogulatlanságot, az OGYI szívet melengető engedékenységét minden FLUVAL vakcinával kapcsolatos ügyben, a Falus/Czeizel-féle reklámterrort, a Pál Tamás féle "ez soha nem romlik meg" nyilatkozatokat, és akkor még ki tudja, mi minden egyéb szemét kerül elő ezekhez tapadva.

Majd én segítek. Jó?

Ne ragadjunk le az első emeletnél. Ebben még Székely Tamás is nyakig besározódott. Ügyészi feljelentés, rémhírterjesztés, mindent bevetettek.

Az OET dilettáns állásfoglalásától kezdve a helyi ÁNTSZ-ek terrorakció dömpingjéig.

Kicsit szélesíteni kellene a nyomozás látószögét. Kiderülhet, egy egész bolsevik maffia nyomta a cég termékét a piacra, minden más versenytársat lesöpörve a palettáról.

És egy kis desszert:

Bill Gates wants a Billion Dead! Vaccines and Health Care will do the Job!

Nincsenek megjegyzések: