2010. december 1., szerda

10-12-01 - írta Giulio

A képeken látható modern magyar oltóanyag kissé gusztustalan tartalma azt sugallja, hogy ilyet inkább ne adjunk be senkinek.

Ki tudja, mi minden lehet még ebben? Gondosan vizsgáljatok meg minden ampullát. Mondjuk ezek után én a fehéregérnek sem adnám ezt be.

Valaki ellenőrizte ezt minőségileg?

Fluvaltakony1

Fluvaltakony2

Szóval valamit kellene erről a xarról ugatni hivatalosan is.

Esetleg Czeizel tanár úr.??? (Ő szakértő.)

:-))

A képek jól nagyíthatóak.

Tavaly levélben kértünk választ az OMNINVEST cégtől a FLUVAL oltások lehetséges mikorszennyeződéseinek bevizsgálásával kapcsolatosan, de a cég nem válaszolt semmiféle értelmes dolgot a megkeresésre.

Talán most már érthető, hogy miért. A képen nem mikroszennyeződés van. Ugye. Ez makro a javából.

http://giulio.freeblog.hu/archives/2009/09/12/FELELEM_A_LATHATATLANTOL/

Hát, ez meg látható.


10-12-01 - írta Giulio

Miközben a FLUVAL olyan, amilyen, az ÁNTSZ egyik budapesti kerületi intézete eljárást indított háziorvosok ellen, mert hűtőjükben lefagyott a tárolt vakcina. Hát, ez egészen biztosan bűncselekmény...Meg kell torolni.

Mindezt egy nem jogszabály szintű Módszertani Levél senkire nézve nem kötelező előírására alapozza. Tovább rontva a már így is kellőképpen kiélezett helyzetet a szakmai hatóság és az alapellátást végző orvosok között.

Már javasoltam, hogy ezeket a folyamatos erődemonstrációkat tartó, gyakorlatilag terror eszközökkel operáló személyeket nyugdíjba kellene küldeni. De senki nem hallgat rám.

Egyébként ennek az anyagnak nem tök mindegy, hogy megfagyott, vagy nem? Szemét van benne, beadhatatlan. Ki bízik meg egy ilyen termékben? Kollégáim meg vannak félemlítve, mindent eltűrnek. Van akinek a keménykedés okoz orgazmust.

Jó a hangulat, szeretjük a hatóságot.

Szerintem amúgy a hűtőszekrény ellen kellene eljárást indítani, a rohadt szemét szabotőrje, hogy mert elromolni?




Nincsenek megjegyzések: