2010. szeptember 9., csütörtök

írta Giulio

Hát a legfrissebb FÜGGETLEN study szerint nem ANNYIRA...

A teljes pdf dokumentum ITT.

A szerzők fontos szempontja volt, hogy feltüntették azt is, az analízisben felhasznált tanulmányok mekkora hányada volt a vakcinagyártók által támogatott, lévén ez khmmm esetleg befolyásolhatta az eredményeket. Még így is érdekes cost/benefit következtetések vonhatóak le a cikkből. Az oltottsági állapot nem befolyásolta lényegesen a kórházba kerülési arányt, sem pedig a táppénzen töltött napok számát.

Sajnos magyar tanulmányt nem lehet fellelni hasonló adattartalommal.

A dolog azért fontos, mert miközben az egészségügyi hatóság tűzzel-vassal terjeszti az igét az oltás vitathatatlan hasznáról, ezt semmiféle evidenciával nem tudja alátámasztani.

A vakhitre alapoz. Ezzel viszont gondolkodó orvosokat 2010-ben nem lehet beetetni. A fenti munka arra nézve evidencia, hogy az oltás pozitív hatásait eltúlozzák, és a metaanalízisek nem mutatják azt a kiugróan magas járványügyi nyereséget, amit a gyártók, illetve az általuk kilóra megvett "szakemberek" igeként hirdetnek. Lásd a WHO botrányt. Egy ilyen dolgozattal kellene tehát szembe állítani olyat, hiteleset, amire évek óta hiába várunk itthon. Ha lenne, azt is közzétenném.

Az OEK ígérte, hogy lesz egy 5000 lakosra kiterjedő tanulmány.

Érdeklődéssel várjuk. Várjuk...

Nincsenek megjegyzések: