2011. október 8., szombat

11-10-08 - írta Giulio

Dagens Nyheter,

2011. szeptember 7.


Kifizették az első 50 ezer koronás egyszeri kártérítést azoknak a svéd családoknak, akiknek a gyermeke az influenza elleni úgynevezett "védőoltás" megkapása után narkolepszia tüneteit mutatják. A Narkolepsziások Egyesülete ezt kevesli, szerintem igazuk van.


A svéd "Gyógyszerészeti Intézet" jelenleg 118 ilyen esetet tart nyilván. Ez az összeg azonban csak a kórházi kezelés, a gyógyszerek és a felmerült szükséges utazások költségeit fedezi, és ezért családonként értelemszerűen változik.

A svéd hatóságok dolgoznak azon, hogy a további kompenzációt milyen módszerekkel lehetne megvalósítani, hiszen ezek a fiatalok, illetve gyerekek vélhetően életük végéig, de legalábbis évekig nyögni fogják az állam hülyeségének következményeit.(Ezt én mondom.)

Valószínűleg hosszú procedúra után egyfajta életjáradék, vagy egyszeri nagyobb összeg megállapítása lesz majd a megoldás, ami persze toll a kalapon. A baj ELŐTT kellene gondolkozni, nem utána.

A vizsgálatok egyértelműen a PANDEMRIX (Glaxo) vakcina beadásával hozták összefüggésbe a mellékhatást.

A cikket nem szó szerint fordítottam, ez a lényege. Úgyis sokan tanultok svédül, norvégül, ha még nem , akkor meg kezdjétek el.:-)

Valamennyi skandináv államban folynak hasonló vizsgálatok, de ezek részleteiről a cikk nem sokat közöl.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/drabbade-av-narkolepsi-far-50-000-kronor

--------------------------------------------------------------------------

A magyar hatóságok a jelek szerint továbbra is erőszakosan, nagy médianyomással fogják a lakosságra tukmálni a vaccinát, hiszen az állam, illetve a gyógyszergyártók üzleti érdekei nem változtak semmit. És csak ez számít, ugye.


De talán a lakosság tanult a 2009/2010-es szezon hisztérikus ÁNTSZ kampányából. Emlékezzetek Falus dühkitöréseire, vagy Czeizel nyilvános, színpadias őrjöngésére.


A legfontosabb, hogy ne az értékesítésben üzleti érdekeltséggel rendelkező ÁNTSZ, vagy magyar állam, hanem a józan eszetek után menjetek.


Független tanulmányt a FLUVAL P vonatkozásában tudomásom szerint eddig senki nem közölt.


Az oltás NEM KÖTELEZŐ. Mindenki a saját bőrét viszi a vásárra. Miután tanulmányok nincsenek, becsületes, etikus orvos nem tudja minősíteni a hazai készítményt.


A gyártó meg értelemszerűen dicséri majd a portékáját.:-)

Legyetek résen.



Nincsenek megjegyzések: