2012. június 10., vasárnap

A MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYEM

VISSZAVONÁSA

12-06-09 - írta Giulio történésze


Az első fokú, jogellenes ÁNTSZ határozat ellen május 22-én fellebbezést adtunk be. Részlet ebből:


“Ugyanakkor hivatkozni kívánunk arra is, hogy jogszabályba ütközés is tapasztalható a fellebbezett határozat tekintetében. A 96/2003 (VII.15.) Korm. rendelet szabályozza a működési engedélyezési eljárás feltételeit.

Ezen rendelet tartalmazza a működési engedély visszavonásának jogszabályi feltételeit is külön fejezetben. A Korm. rendelet 19.§. határozza meg a visszavonás kizárólagos feltételeit taxatív módon.

Ezen jogszabályi felsorolás nem tartalmaz olyan okot – indokot, vagy körülményt, ami a fellebbezett határozat indokolásában szerepel. Nevezetesen az nem a működési engedély visszavonására okot adó feltétel, hogy a Települési Önkormányzat más egészségügyi szolgáltatóval kíván szerződést kötni.

Márpedig a fellebbezett határozat indokolása az 1. oldal utolsó bekezdésében erre hivatkozik.”

“A működési engedély visszavonása

19. § (1) Az egészségügyi államigazgatási szerv a működési engedélyt visszavonja, ha

a) azt az egészségügyi szolgáltató kéri,

b) az egészségügyi szolgáltató megszűnik,

c) az egyéni vállalkozói tevékenység folytatására való jogosultsága megszűnik,

d) az egyéni vállalkozót törölték az orvosok vagy az egészségügyi szakdolgozók működési nyilvántartásából, vagy a szakmai kamarából jogerős határozattal kizárták, vagy a jogszabály szerinti eljárásban a munkaköri egészségi alkalmasság elbírálásának során az egészségügyi tevékenység végzésétől eltiltották,

e) a 16. § (2) bekezdés e) és g) pontja szerinti esetek fennállnak,

f) az egészségügyi szolgáltató tevékenységét nem a működési engedélyben foglaltaknak megfelelően végzi, és a kitűzött határidőre sem tett eleget a működési engedélyben foglaltaknak megfelelő működtetésnek,

g) az egészségügyi szolgáltató a működési engedélyben nem szereplő szolgáltatást nyújt, és a kitűzött határidőre sem kérte a működési engedélye módosítását,

h)

i) az egészségügyi szolgáltató nem rendelkezik érvényes felelősségbiztosítási szerződéssel,

j) az egészségügyi szolgáltató bejelentés nélkül legalább hat hónapja szünetelteti a tevékenységét,

k) a szakfelügyeleti vizsgálat olyan szakmai szabályok súlyos megsértését tárta fel, mely a betegek biztonságos ellátását veszélyezteti.

(2) A működési engedély visszavonásáról a működési engedélyt kiadó egészségügyi államigazgatási szerv dönt. A működési engedély visszavonásáról szóló határozatot közölni kell a 11. § (5) bekezdésében felsorolt szervekkel.”

Én ezek között nem találom a határozatban szereplő, kékkel kiemelt indoklást. Tapasztalt tisztifőorvosról lévén szó, tévedésről szó sem lehet. Ezt a szemérmetlen sunyiságot minden írni-olvasni tudó ember érti.

A fenti felsorolásban szereplő jogszerű visszavonási okok pedig soha nem álltak fent. Fazekas Ágnes ennek tudatában, állítólag fenyegetés hatására vonta vissza a működési engedélyemet, tudva, hogy ezzel megszegi a hivatali kötelezettségét. Tehát már az első fok is tudatosan szegte meg a kormányrendeletet. Szándékos hivatali visszaélés.

Az igazi nagy kérdés az, hogy a fentiek teljesen világos megértése után a másodfokú hatóság, a regionális ÁNTSZ, (illetve érzésem szerint értelmi szerzőként maga az OTH Jogi Főosztálya) megkockáztatja-e, hogy egy ilyen tiszta jogi helyzetben maga is ragaszkodik a többszörösen jogsértő első fokú indokláshoz, magára vállalva ezzel egy újabb hamis közokirat legyártását az ÁNTSZ gépezetén belül, ami miatt úgyis büntetőfeljelentést is fogok szintén tenni. Mint ahogyan azt az összes eddigi hamis közokiratukkal kapcsolatosan is tettem.

Paller bevállalja-e mindezt? Merthogy a BTK-n túl a következő kötelező lépés a Közigazgatási Bíróság, ahol azért senki nem hülye. Az egész ország érti már, miről van itt szó.

Tehát mindenképpen elbukják ezt a konkrét ügyet, de ráadásul még bűnözők is lesznek mellé, ha asszisztálnak a nyilvánvaló jogellenességhez. Pláne a katasztrófahelyzet, veszélyhelyzet fennállásának vonatkozásában.:-)

Június végéig tökölhetnek a dolgon, de ez csak időhúzás. Az elsőfokú határozat indokolása védhetetlen. Egyrészt kiröhögtetik magukat, másrészt nyilvánvaló módon bűnpártolókká válnak, testületileg.

Problémájuk az lehet, hogy eddig mindig ezt a fenti, jogellenes sablont használták a közigazgatás maffiájukban, tehát az összes, hasonló indoklással visszavont működési engedélyre vonatkozó határozatuk is kivétel nélkül jogellenes, hamis közokirat.

Ez pedig messze túlmutat a tardi/miskolci jogsértésen, itt a szakmai hatóság intézményesített, és központilag irányított (OTH jogértelmezések terjesztése) folytatólagos bűnözése lepleződik le. Maffia.

Hát ezért tökölnek. Mert ez nem egy átlagos ügy, hanem nagyon sok bűncselekmény. Benne önkormányzat, ÁNTSZ, OEP, rendőrség, orvosi kamara, nagyon kellemes névsor.

És a fentiek összehangolt tevékenysége eredményezi a tulajdon elleni bűncselekményt, a hűtlen kezelést, stb…Minden passzol. Ennek lelepleződése pedig óriási kockázat. Bár szerintem a leleplezés bíróság nélkül is megtörtént.



12-06-11 10:23:53 - írta Giulio történésze


Az önkormányzat, az ÁNTSZ és az OEP minden mocskos, összehangolt próbálkozása ellenére folyamatosan ellátom a tardi körzetemet. Minden betegemet.

De nagyon csodálkozom azon, hogy a három említett cég egyáltalán nem törődik a betegellátással, csak az én letiprásom a céljuk, bármilyen eszközzel. Törvénytelen eszközökkel is...

Az ÁNTSZ egy hónapja nem válaszol arra, hogy kinek a kötelezettsége a tardi betegek TEK-kel történő ellátása.

A minisztérium ugyanerre hat hónapja nem vakkantott semmit.:-)

Ha kell, ezerszer is leírom, hogy elárulják a betegeket. Pitiáner politikai indíttatásból.


forrás : http://giulio.freeblog.hu/


vagy : http://giulio2.blog.com/



1 megjegyzés:

Giulio történésze írta...

Köfi. A freeblog ma megint elájult.

Giulio