2012. június 26., kedd

12-06-26 17:19:36 - írta Giulio történésze
2 komment

Hat hete nem történik semmi a tardi orvosi rendelő feltörésével kapcsolatosan. Nem csak az én feljelentésem lassult le, más is tett az ügyben feljelentést, de sehol semmi nem mozog.

Az illető engedélyével a feljelentést közzéteszem. Szerencsi Árpád ráült volna? Védeni a haverját? Bármit el tudok képzelni róla.

---------------------

4400.Nyíregyháza, Május 1 tér 7. 4/20

Telefon, fax: 06 42 952-074 Mobil: 06 30 525-6745
Web: www.fusz.hu www.magyarero.hu
E-mail: elnok@fusz.hu

Borsod megyei Rendőrkapitányság
Bűnügyi Osztálya
3400. Mezőkövesd, Egri u 2.

Tisztelt Rendőrkapitányság!

Néhány tardi lakos – mint újságírót - keresett meg segítségemet kérve, és tájékoztatott arról, hogy a tardi Polgármesteri Hivatal az ANTSZ-el közösen „szerződést bontottak” a több mint 20 éve ott háziorvosként tevékenykedő Dr.Keszthelyi Gyulával.

Mivel a praxis-jog – így a személyes és folyamatos betegellátási kötelezettség – magántulajdon, ezért „szerződést bontani” az önkormányzat részéről, és működési engedélyt visszavonni az ANTSZ részéről nem lehet, az törvénytelen. Ebből adódóan helyettes orvost sem hozhat oda jogkör hiányában, mert ez esetben a „helyettesítő orvos” is, az Önkormányzat is, az ANTSZ is bűncselekmények sorozatát követi el: úgymint közokirat hamisítás, csalás , sikkasztás, jogosulatlan adatkezelés, személyes adatokkal való visszaélés, és ezáltal nagy értékű hűtlen pénzkezelés az egészségügyi pénzalapból.

Az ottani tapasztalataimat újságcikkben megírtam. Munkám végzése során több olyan dolog is tudomásomra jutott, ami súlyos bűncselekmény, ezért ezúton teszek ismeretlen tettesek ellen feljelentést, kérve a NAV és a Rendőrség segítségét.

Feljelentésemben el kívánom mondani:

Az önkormányzat törvénytelenül bontott szerződést az egészségügyi szolgáltatóval, vagyis a Keszthelyi BT-vel. (Képviselője Dr.Keszthelyi Gyula orvos) . A praxisjoggal rendelkező orvos (Keszthelyi Gyula) nem tudja ellátni kötelezettségét, ezáltal az Önkormányzat és az ANTSZ súlyos ellátási veszélyhelyzetet teremtenek. Ez a lakosság ellátásának szándékos veszélyeztetése.

Az ANTSZ jogsértő módon vonta vissza a BT működési engedélyét, tekintve hogy az önálló orvos – Dr. Keszthelyi Gyula - törvényi kötelezettsége a betegellátás, és a betegek különleges adatainak folyamatos kezelése tekintetében változatlan, de ebben őt az ANTSZ működési engedély megvonása törvénysértően megakadályozza.

A „helyettesítő orvos” nem állíthat ki receptet, táppénzes papírt, iskolai igazolást, útiköltség papírt, stb, mert ezek közokiratok. Ha ezt megteszi, hamisítást követ el, ugyanakkor ez hivatali visszaélés is, továbbá hűtlen kezelés, valamint személyes adatokkal való visszaélés, tekintettel arra, hogy az adatokat kizárólag a praxisjoggal rendelkező orvos kezelheti, senki más.


Aláírásával egyetlen TB támogatást sem hívhat le, mert ezzel ugyancsak bűncselekményt követ el.

Május 2-án a Hivatal részéről a polgármester, alpolgármester, jegyző és számomra ismeretlen más személyek az orvosi rendelőt kinyitva átadás-átvételt bonyolítottak le úgy, hogy az átadó (Keszthelyi Gyula orvos) nem volt jelen.

Az orvosi szobában található, kábítószereket tartalmazó dobozt valakik ezen alkalommal feltörték, holott ezt kinyitni kizárólag csak Keszthelyi Gyula tehette volna meg, mivel a felelősség a dobozban található kábítószereket illetően kizárólag az övé és tételesen csak ő adhatja át.

Fentiek alapján feljelentést teszek ismeretlen tettes vagy tettesek ellen azért, mert törvénysértő, módon felnyitottak egy kábítószereket tartalmazó dobozt, amelynek kezelésére, kinyitására kizárólagosan csak Dr.Keszthelyi Gyula orvos volt illetékes.

Továbbá tisztelettel kérem a Rendőrség Bűnügyi Osztályának vizsgálatát a tekintetben is, hogy történtek-e okirat hamisítások a helyettesítő orvos részéről, valamint vizsgálatot kérnék az ANTSZ és a tardi Önkormányzat jogellenes lépéseit illetően, mivel azok az ANTSZ, valamint az önkormányzat állításaival ellentétben törvénysértőek.


Mint magyar állampolgár, sajnálattal és megdöbbenve tapasztalom, hogy e hivatalos szervek nem ismerik a törvényeket, illetve azt is, hogy arra sem veszik a fáradságot, hogy azokat átnézve tanulmányozzák, és betartsák azokat.


Feljelentésemhez csatolom az általam megjelentetett írást.


Nyíregyháza, 2012. május 7.

-------------------------


Nem beszéltünk össze. Nem is ismerem a hölgyet. Viszont tény, hogy hat hete nem történt semmi a nyomozó hatóság részéről. Miközben én ugyanebben a tárgykörben szintén már lassan két hónapja ügyészségi bejelentést tettem.

1400 emberről van szó. Adataikról, ellátásukról, biztonságukról, valamint több tízmillió forint közpénz jogellenes felhasználásáról. Illetéktelen kábítószerkezelés lehetőségéről.

A rendőrség nem tesz semmit.

Máskor egy jointra 50 méterről vetődnek...Ki érti ezt?



Nincsenek megjegyzések: