2012. május 12., szombat

12-05-12 - írta Giulio történésze

Háziorvos

Cím:

dr. Kókai Katalin, Tard, Béke tér 1.

Telefon:

49/332-366

Rendelési idő:

K: 13-16, Sz: 9-11, P: 8.30-11.30

Itt valami nem stimmel, igaz? :-) Ki dolgozik a Béke tér 1. szám alatt? Milyen jogon?

Vegyük észre, hogy az önkormányzati honlapon semmiféle igazoló okirat nem szerepel, miközben a kirabolt háziorvos közokirattal bizonyítja az ellátási jogát, kötelezettségét.

A jószemű olvasó észreveheti, hogy a tardi önkormányzat, a BAZ megyei ÁNTSZ, és az OEP gyakorlatilag ellopta a tulajdonjoggal rendelkező háziorvos mindenét. Körzetét, praxisát, finanszírozását, egzisztenciáját, és mindezt társas elkövetési alakzatban, egymásra épülő súlyos jogsértések sorozatában. Fokozott ügyészi felügyelet mellett.

Az ellátási jog/kötelezettség törvényes tulajdonosa a publikum szeme előtt lett gazemberek által kifosztva, és ezt az egész ország végignézhette.

Asszisztált az ÁNTSZ, a MOK, az OEP, a rendőrség, és passzivitása okán az ügyészség is, ezek mindannyian megszegték a hivatásbéli kötelezettségeiket.

Természetesen hagyni kellett a dolgokat idáig fajulni, mert éppen a fenti felfoghatatlan, ex lex helyzet létrejötte a bizonyíték mindarra, amit egy megye közigazgatása ma Magyarországon el mer és el tud követni, például a tulajdonjog sérelmére.

Az összes hatósági/hivatali résztvevő törvényt sértett, bűncselekményeket követtek el, az orvos etikai vétség gyanúja miatt bepanaszolva, mert ez a fajta lopás etikai vétség, és egyetlen olyan szint nincs a történetben, ahol valaki megállította volna a folyamatot.

Vagyis ezért maffia. Összedolgoznak a bűnelkövetésben. A jelenlegi helyzetben a praxisjog törvényes tulajdonosa, az ellátásra törvényben kötelezett orvos nem tud dolgozni.

A törvény ellenében a hatóságok ebben megakadályozzák. Szóljon, akinek ez nem világos.:-)

Ez egy bőröndre való hivatali visszaélés, bűncselekmény eredménye. A Kormányhivatal meg nézi.

A konklúzió szerintem az, hogy nem az orvosoknak kell a bűnöző hatóságokkal pereskedniük, hanem az államigazgatásnak KÖTELESSÉGE kiszűrni ezeket a notórius bűnözőket, megbüntetni, és általában véve is nagytakarítást csinálni.

Itt ugyanis még csak nem is titkolják a bűncselekményeket, ez pedig nagyon súlyosan rombolja a közbizalmat. Azt a keveset, ami még maradt.

Azt mondják, én hatóság vagyok, bármit megtehetek. És tényleg? Nincs kontroll?

Ez most kurucos, vagy labancos? Része a szabadságharcnak?

A történetről érdekes kommentek olvashatóak ITT.

Csak az egészen stupid hozzászólók nem értik, hogy miről van szó.





Nincsenek megjegyzések: