2012. július 25., szerda

12-07-25 - írta Giulio történésze

Kevés médiafelületet kapott egy jogerősen lezárt munkaügyi per, melyben kórházi kollégánk a munkáltató által tudatosan elcsalt, önként vállalt túlmunkájával kapcsolatos ügyben folyt, majd ennek alapján kollégánk nyugdíja csekély, de erkölcsi szempontból mégis jelentősnek csúfolható összeggel növekedett.

Neves kórházi vezetők, szakemberek nyilatkoztak több médiumban, és az ügyet bagatellizálták, kivételesnek, és ritkának minősítették.

A gyakorlatban azonban ezek a munkaadói csalások tömegesen, és tervezetten fordultak elő, részben ennek is köszönhető, hogy az Orbán kormány a MT mostani módosításával könyörtelenül lerontotta a túlmunkára kényszerített egészségügyi dolgozók anyagi juttatásait, ezzel is megmentve őket (Viktor ígérete alapján) a túlzott meggazdagodás, a fösvénység, és a kapzsiság bűneitől, mely viszont a politikusok és seggnyalóik köreiben igencsak divatos tulajdonságok napjainkban.

Hogy a bizonyítás nem túl nehéz, és érdemes pert indítani mindenkinek, azt a felperes hozzájárulásával itt közzétett ítélet nyilvánosságra hozatalával szeretném kellő módon alátámasztani.

Miután az állam úgyis meglop minket, nem szabad hagyni, hogy ehhez kórházigazgatók, a pénzügyi slepp, a jogalkotói apparátus asszisztálhasson.

2004-ig visszamenőleg mindeni eldöntheti, perel-e, hagyja-e magát hülyének nézni.

Ne Rácz Jenőnek, a pénztárcátoknak higgyetek.:-)

Mánya Kristóf doktornak gratulálunk a gerincéhez. A többiek is felemelhetnék végre a fejüket a porból.



Nincsenek megjegyzések: