2011. február 23., szerda

Amennyiben hírlevelünk nem jelenne meg helyesen kérjük, kattintson IDE!

Kedves Dr. STEIERHOFFER GYÖRGY!

A minőségi betegellátáshoz sajnálatos módon nem mindig elég az orvos szakmai felkészültsége, tapasztalata, figyelme és együttérző kommunikációja. A páciensek nagy többsége ezen felül fontosnak tartja azt is, hogy a szükséges beavatkozások a lehető legrövidebb időn belül, várakozás nélkül megtörténjenek. Sokan szívesen áldoznának is arra, ha az azonnali megoldás olyan ellátási környezetet és korszerű technológiát is jelentene, ami a biztonságérzetüket és gyógyulásukat támogatja.

Tekintettel arra, hogy a fenti igényeket kiszolgáló kórházi infrastruktúrát nincs lehetőségünk házhoz vinni, a már meglévő orvos-beteg bizalmi kapcsolatot is tiszteletben tartva az alábbi együttműködési lehetőségeket szeretnénk felajánlani.

Amennyiben a páciense akár szülés, akár nőgyógyászati beavatkozás kapcsán a Telki Kórházat választja:

Önnek, a szülést vezető orvosnak a Telki Kórházzal létesített jogviszony alapján közreműködéséért szülésenként járó megbízási díj összege:

135.000 Ft

Önnek, a nőgyógyászati műtétet végző orvosnak a Telki Kórházzal létesített jogviszony alapján járó megbízási díj összege beavatkozástól függően:

30.000 Ft-tól 180.000 Ft-ig terjed

Mindkét esemény vonatkozásában a Telki Kórház szakemberei biztosítják az asszisztenciát és az ápolást. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a kórház szülész-nőgyógyász szakorvosai végezzék el a beavatkozást vagy vezessék le a szülést. Ebben az esetben a kórház vezetése vállalja a garanciát arra, hogy a beküldött páciens a referáló orvos ellátási körébe visszakerüljön.

Azoknak a kollégáknak, akik szülő nőt referálnak a kórházba, de a szüléshez nem kívánnak a Telkibe jönni, konzíliumi díjat fizet a kórház, ennek összege:

45.000 Ft

A nőgyógyászati műtétre hozzánk irányított beteg esetében a felkínált konzultációs díj összege a beavatkozástól függően :

15.000 Ft-tól 90.000 Ft-ig terjed

A Telki Kórház szülész-nőgyógyász stábjának tagjai: Dr. Ungár László, Dr. Fenyőházi Jenő, Dr. Rab Attila, Dr. Binó Brúnó.

Ha az együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban további kérdései lennének, akkor Dr. Kricskovits Ágota orvosigazgató szívesen áll további információkkal rendelkezésre akár telefonon (20/584-10-56), akár e-mailben(kricskovitsagota@telkikorhaz.hu).

Üdvözlettel,
Telki Kórház

Nincsenek megjegyzések: