2012. február 3., péntek

Most rohanok rendelni másik faluba, később beszkennelem, érdekes nagyon...Hogy itt még mi lesz...Nna, itt a levél, amit Giulio kapott, a szemét egy része eltakarítva, most jön a porszívózás.

Gondolom, ezt titkolja a polgármester úr, ezt kapta faxon három napja, csak restellte beismerni.:-)

A mai Tardi Hírekben viszont tiszta vizet öntött a pohárba. Ebben a háziorvost mocskolja, úgy hogy az nem kapott lehetőséget most sem a megszólalásra, ahogyan eddig sem, soha, mi meg csak röhögünk rajta.:-)

Ez orvosi szempontból gyakorlatilag egy reaktív hisztéria, amit persze megértünk, mert ekkorát polgármester már régen taknyolt a környéken, mint ő.

Sajnos az internetes verziót a tardi honlapon jelenleg elérhetetlenné tették. Nyilván nem véletlenül.

János, megbuktál...Amilyen ostoba vagy, fel sem méred, milyen bizonyíték lesz ez a büntetőeljárásodban.:-)

Ésszel kell küzdeni, nem dühből. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy ebben a szép eredményben mekkora része volt Tállai segítségének? Mit válaszolt az államtitkár úr KBéla testületi tag neki címzett levelére? Belenyúlt-e az ügybe?



Köszönöm a gyors választ. Remélem, a polgármester és a bandája is képes lesz dekódolni...



12-02-03 19:15:57 - írta Giulio történésze

Ma testületi ülés volt, egyebek mellett az alábbi bírósági végzés tárgyában. A testület bölcsei szerint a döntés elfogult, és részrehajló, ezért azt megfellebbezik, erről határozatot is hoztak, amit egy erdész, egy tornatanár és egy óvónő szakavatott jogértelmezése alapján szavaztak meg, a dokumentum 80 másodperces elemzése alapján.:-)

Meggyőződésem, hogy fogalmuk sincs arról, mit jelent ez a végzés. A jogorvoslathoz azonban természetesen joguk van. És nem ők fizetnek, hanem tardiak.

Azért előtte a hivatkozott jogegységi határozatot megmutathatnák egy épeszű jogásznak.

De ezeknek mindegy. Az óvónőnek már akkor határozott véleménye volt a bírósági döntésről, mielőtt elolvasta volna.:-))

Majd holnap felteszem a hangfelvételt. Tanulságos. Tragikomikus ostobaság.

A jogügyletet az adófizetők pénzéből finanszírozzák majd. Így könnyű...

Az senkit nem zavar, hogy érvényes megállapodás most sincs a BT és az önkormányzat között.

Ha kell, akkor kössünk azonnal. Ha viszont nem kell, akkor miről szól a jogvita?

És ha kell, és nincs, akkor hogyan dolgozhatunk mégis?

Nagyon rendet kéne tenni.:-) Ez ugyanis nem a felmondás jogszerűségéről, hanem egyszerűen a szerződés tartalmi, alaki okok miatti semmisségéről szól, amit azonnal észlelniük kellett volna. Szelektív vakság.

Azt hiszem, az OEP is és az ÁNTSZ is nyakig ül a gondban.

Nem tűrhetik a szabályos szerződés hiányát, de hónapok óta semmit nem tesznek azért, hogy rendezzék ezt a szabálytalanságot. Tehát asszisztálnak egy törvénysértéshez, tudatosan. Szándékosan.

Érdekes dolog... Ezek ellenőriznek másokat. Szerintem minél tovább fedezik a gondot, később annál nagyobb xarba kerülnek.



Nincsenek megjegyzések: