2012. február 28., kedd



Egerszólát népe tudja, amit a polgármester nem ismer fel - nehéz manapság JÓ háziorvost találni...

"Egerszólát népe a sarkára állt! - kiállt a háziorvosa mellett

Minden település akkor gyarapszik, ha vigyázni tud értékeire. Ezért kérjük a lakosság támogató aláírását, hogy ne veszítsük el a háziorvosunkat, akinek teljes ellehetetlenítését tervezte a polgármester és még néhány ember.

A háziorvost lehet jobban vagy kevésbé szeretni, de a fontosságát, munkáját nem lehet megkérdojelezni. Csak a településen élok veszítenek, ha a faluban nem lesz orvos.

Háziorvosunk tevékenységét sorozatos vádaskodások, uszítgatások ellenére sem tudták a mi szemünkben lejáratni. Ne hitegessenek, vagy fenyegessenek minket „tucatnyi, esetleg2-3” helyettesíto orvossal!

Az aláírások gyűjtésével az önkormányzat munkáját, helyes döntésüket akartuk segíteni, hogy azt tegyék már végre, amiért megválasztottuk magukat: szolgálják a falu érdekeit, dolgozzanak az évek óta fennálló csodhelyzet megoldásán, a falu gyarapodásáért, felvirágoztatásáért. Dolgozzanak meg a fizetésükért és ne mindig a doktornőt támadják!
A polgármester Bátorság címu levelében, amit nem átallott a gyerekeivel széthordatni a faluban, politikáról, kampányról ír, mi pedig orvost, papot, és nyugodt életet szeretnénk.

Ne idegesítsenek minket minden áldott nap azzal, hogy valaki, vagy valakik ellen áskálódnak. Nincs más dolguk? Kinek van szüksége rajuk? A falunak biztosan nincs!

Néhány éve nem volt szokás, hogy a falu közepén leszólítgassanak minket, gyalázkodó leveleket kelljen olvasnunk közintézményeinkre kiragasztva, és az elviselhetetlenségig idegesíto, szégyellni való testületi üléseket kelljen látnunk a tévében.

Maguk úgy gondolják, hogy ezzel szolgálják a falu érdekeit legjobban? Mirol akarják elterelni ezzel a figyelmünket? Mi folyik itt valójában a hátunk mögött?

Felháborító, hogy azt merészelte írni, hogy „sokan azt sem tudják, mit írnak alá”.

Miért nézi le a szóláti embereket? Mindenki tudta, hogy az aláírásával mit akar kifejezni. Nem kellett agitálni. Ami a maga irányításával itt folyik, azt az emberek többsége biztosan nem akarja!

Az ellenvéleményt el kell fojtani, polgármester úr? Az biztos, hogy maga mindig is megpróbálta. Mi pedig megkérdeztük az embereket, sot folyamatosan odafigyelünk rájuk.

Miért nem tud már végre rendet csinálni, elhallgattatni a gyalázkodókat? Akkor magának is hallgatni kellene, ugye? Miért nem tudja szolgálni az embereket és nem kihasználni oket, példamutatóan élni?

Akinek más a véleménye, mint maguknak az csakis ellenség, ahogy fogalmazott „szuk hatalomvágyó csoport" lehet? Nem szégyellik magukat? A mi pénzünkön teszik mindezt, ahelyett, hogy dolgoznának?

Mi is szólátiak vagyunk, a mi szavunk miért kevesebb, mint a maguké? Maguk azok, akik félelemben tartanak minket. Mi lesz ennek a vége? Vége lesz valaha? Mit látnak a gyerekeink? Maguk Szólátnak mindig csak rossz hírét keltik! Maga az, aki meg akar minket vezetni! Csak ígérgetnek, aztán meg nem halad elore semmi. Nézzék meg a többi falut, hol tartanak ezek hozzánk képest? Egyre fejlodnek, Szólát meg csak csúszik lefelé!

Maga csinál itt kampányt saját magának, a pap, az orvos, és az éppen kiszemeltjeik ellen. Maga szerint mitol hiteles egy képviselo, egy polgámiester? Ha a saját érdekeit, a saját gyarapodását szolgálja az emberekével, a faluével szemben? Maga környékszerte errol híres, vagy inkább hírhedt, tisztelt polgármester úr! Szeretetet emleget. Ismeri maga ennek a szónak a jelentését? Aki ellenségeskedést szít, az álszent, ha szeretetrol beszél, polgármester úr!

Mi valóban békét, békességet akarunk és szeretetben élni.

Bízzanak az egerszóláti emberek ítéloképességében, tudjuk mi, hogy nekünk mi a jó.

A több száz hiteles aláíró nevében: Szamosvölgyi Anna, Verebélyi Attiláné, Gerlei Iván és Verebélyi Attila"

-------------------------------------------------------------------------

A tardi testület ugyanilyen pökhendi, a választókat semmibe vevő módon dölyfösködik.

Nem szolgálnak, uralkodnak. Hány ilyen társaság garázdálkodhat vajon a mai napig az országban úgy, hogy tetteik nem is kapnak sajtónyilvánosságot?

És mi köze az önkormányzatnak az orvoshoz? A fenti példa is erre céloz. Az orvos és a lakosság kapcsolata a fontos, nem egy frakció politikai érdekei. Vagy Kovács Béla monomániája. A történelem ismétli önmagát. Sapienti sat.

Nincsenek megjegyzések: