2012. február 29., szerda

12-02-29 - írta Giulio történésze
1 komment


Mai ítélet röviden, rendelkező rész:

"A Legfelsőbb Bíróság az ÁNTSZ határozatának hatályban maradó azon részét, mely az orvost arra kötelezte, hogy a térítésmentes influenza elleni (Fluval AB és Fluval P) védőoltásért, a védőoltással kapcsolatos egyéb tevékenységet is beleértve betegeitől térítést nem kérhet hatályon kívül helyezte és az ÁNTSZ-t e körben új eljárásra utasította az alábbiakkal:
Az ÁNTSZ határozata hiányos. Amennyiben az új eljárás keretében arra kötelezi a háziorvost, hogy a betegeitől térítést nem kérhet, úgy köteles megjelölni, hogy az eljáró orvos kitől jogosult a térítési díjat megkérni."
----------------------------------------------------------------------------
Ez nem csak az ÁNTSZ-nek, hanem a jogalkotónak is nagy füles. Három éve magyarázzuk, hogy nincs ingyenmunka. És bizony ez lesz a halottkémléssel is. Minden OEP által nem finanszírozott tevékenységért fizetni kell valakinek.
Alkotmány. Köszönjük mindenkinek, aki támogatta és vitte az ügyet.
És üzenem Tiszaújvárosba, meg Miskolcra is, a nagyszájú főorvosoknak, hogyha valamit nem értenek, kérdezzenek minket bátran. Mert mi jobban értjük, mint ők. És nem tiprunk jogot. Mint ők. Remélem, fizetik Giulio és a többi ingyen robotoló orvos kártérítési igényét. Székely Tamás nagyokossal együtt.
Meg szégyelljék magukat. Nagyon.
Az a tisztiorvos, aki most éppen közokirathamisításért van feljelentve, 2008-ban jogellenesen kényszerítette Giulot ingyenmunkára. Giulio feljelentette az ügyészségen hivatali visszaélésért, kimosták belőle. Pedig neki volt igaza. Mindig neki van igaza, csak a mocskoké a hatalom. Mondom, hogy szervezett közigazgatási bűnözésről van szó.
Tessék, itt az ingyenmunkára kötelező határozat. A büntetés nem marad el. Lehet, ha az ügyészség már 2008-ban csipán rúgja, akkor most már nem is kellett volna feljelenteni.
Remélem ebből azért majd tanulnak. Ország világ láthatja, hogy alkalmatlanok, elsőfok, másodfok, jogász is. ÁNTSZ, beteggé tesz.
Szeretettel: a Történész

Nincsenek megjegyzések: