2012. március 7., szerda

Egyszerűen nem értem, hogy miközben Európa civilizált országai véres harcokat folytatnak azért, hogy jól fizetett, nyugodt, szakmájuknak élő, nem napi megélhetési harcokat folytató orvosokat szerezzenek bármi áron a lakosaik ellátása érdekében, addig Magyarország letiporja az egészségügyi dolgozóit, megalázza, kihasználja, átveri őket. Cinikusan, és következetesen.


Éhbér, rendszeres vegzatúra, fenyegetés, elnyomás, egzisztenciális bizonytalanságban tartás a kormány eszköztára. Önkormányzati, és MOK terror.


Tahók, tanulatlan parasztok ugráltathatnak egyetemet végzett, több szakvizsgás értelmiségi embereket, és elüldözik őket az országból. Nővért és orvost.


Viktor, ha nem vagy sík hülye, kapd össze magad. Végjáték jön, még a következő választás előtt. És ebbe belebuksz.


Elegünk van. Öregeknek is, fiataloknak is. Ha az orvosokat elüldözöd, a választóid felaprítanak, mint egy beteg, kehes csirkét.


Hagyd abba az orvosok b@sztatását. Hidd el, én 58 évesen már nem hazudozok. Ha rákényszerítesz, én is elmegyek. Menekült leszek ismét. Bárhol, ahol emberszámba vesznek.


És jöhettek majd TI, kötözni, oltani, haldoklót támogatni, mert mi elmenekülünk innen. Te akartad így. Gondold át, és rám hallgass. A tanácsadóid komplett idióták.

Isten áldjon meg.




Nincsenek megjegyzések: